Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolpacı olduğumdan seri transferini dün 14.58 cimbom ajansta yazdım siz 2 saat sonra italyan basınından öğrendiniz:) okan kocuk transferini 1 hafta önce basında bile yokken mod Alper Altın a özelden yazdım daha cok var :)
Kardeşim sen buradakilere aldırma twitterdaki kolpacılara inanırlar ama buradaki arkadaşlara inanmayanlar var. Biz hangi oyuncuları satıyoruz

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim sen buradakilere aldırma twitterdaki kolpacılara inanırlar ama buradaki arkadaşlara inanmayanlar var. Biz hangi oyuncuları satıyoruz

diagne mariano kesin gönderilmek isteniyor 2. forvet transferine bağlı olarak mitroğlu ozonwaforda kiralık verilecek bazı gençler kiralanır ömer bayram gönderilir belhandaya iyi bir teklif gelirse gidebilir. ama surpriz dersen marcao ya ciddi teklifler var fatih hoca onay vermez diye tahmin ediyorum

diagne mariano kesin gönderilmek isteniyor 2. forvet transferine bağlı olarak mitroğlu ozonwaforda kiralık verilecek bazı gençler kiralanır ömer bayram gönderilir belhandaya iyi bir teklif gelirse gidebilir. ama surpriz dersen marcao ya ciddi teklifler var fatih hoca onay vermez diye tahmin ediyorum
Banega nolur sence

Burak'la Selcuk kotu oynadiklari sezondan sonra imzalamislardi.Gomis rekor kirmisti.Uzatma degil ama 1 milyon versek cozulebilirdi diye dusunuyorum.Surec hic iyi yonetilmedi.Taraftarin onune atildi.

Su an ismi gecenlerden Samatta disinda hala icime sinen bir forvet yok.Zaten kaliteli forvet de yok dunya piyasasinda artik.Gomis'le iyi uyusmustuk biraz daha zorlanabilirdi.
Bu konuda uzlaşmamız mümkün görünmüyor. Çok cüzi maaşla alınan genç bir futbolcuya, beklentilerin çok üzerinde gösterdiği performans için ödül olarak bir miktar ekstra ödeme yapılmasını anlarım, örnekleri çoktur...

Ancak 32 yaşında, kariyeri boyunca gördüğü açık ara en yüksek yıllık kazancı 2 yıllığına sunan kulübe karşı bir minnet duygusunun da olması gerekirdi Gomis' in. Arap kulübünden iki katı teklifi alınca olmadık taleplerde bulundu (Gitmek istediği çok açıktı), biz değil hiçbir kulüp kabul etmezdi bu durumu. Kendisi bile itiraf etmişken, hala borusunu öttürmeye çalışmak nedir Allah aşkına?..

Emre + Banega + Samatta olmazsa Falcao + Onyekuru + Ertuğrul

Mariano + Diagne + Ömer out Mitrouglu yedek kalsın. En memnun olacağım tablo bu olur heralde. İki 8 ile oynarız diye düşünüyorum lazım olursa Donk da boşuna durmuyor sonuçta.

Edit: Ahmet çöpünü aklıma bile getiremiyorum onu da defedelim artık lütfen.

Emre morda durum nedir yarın açıklanacak mı

Bu konuda uzlaşmamız mümkün görünmüyor. Çok cüzi maaşla alınan genç bir futbolcuya, beklentilerin çok üzerinde gösterdiği performans için ödül olarak bir miktar ekstra ödeme yapılmasını anlarım, örnekleri çoktur...

Ancak 32 yaşında, kariyeri boyunca gördüğü açık ara en yüksek yıllık kazancı 2 yıllığına sunan kulübe karşı bir minnet duygusunun da olması gerekirdi Gomis' in. Arap kulübünden iki katı teklifi alınca olmadık taleplerde bulundu (Gitmek istediği çok açıktı), biz değil hiçbir kulüp kabul etmezdi bu durumu. Kendisi bile itiraf etmişken, hala borusunu öttürmeye çalışmak nedir Allah aşkına?..

Senle anlasmak zorunda degiliz.

kolpacı olduğumdan seri transferini dün 14.58 cimbom ajansta yazdım siz 2 saat sonra italyan basınından öğrendiniz:) okan kocuk transferini 1 hafta önce basında bile yokken mod Alper Altın a özelden yazdım daha cok var :)
14.58 cok gec
14.56 da yazsaydın inanacaktım
2 dakikayla kacırdın

seri tamam
kaleci okan tamam
falçaoda gelirse geriye kalıyor 9 transfer daha

bekleri değiştirmemiz lazım ama önümüzdeki sezona kalır o iş sanırım reyz.

bu arada Gurrpegi Marcao için 15 Milyon teklif geldiğini ve elimizin tersiyle ittiğimizi söylemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt