Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü maçta jimmy, babel’i çok beğendim. İlk yarıda marcao fena değildi. Mariano’nun da ne kadar önemli oyuncu olduğunu gördük. Satılsın satılsın diyenlere hiçbi şey demiyorum. Mariano’dan daha tempolusu barca’da oynuyor zaten. erencan fena çocuk değil üstünde durmak lazım. Yunus’dan olmayacağı belli artık 3-4 ne olursa lazio’ya kitlemek lazım biraz faşist parası yiyelim.

Onyekuru gelmese de olur diyordum ama gördük ki tempolu adama da ihtiyaç var. Babel’le güzel rotasyon yaparlar. Babel’i gerekirse forvet olarak da kullanabiiriz

Falcao olacaksa 6 numaraya esiti gibi bi adam almak lazım. Gol atıp asist yapmaması hiç önemli değil, bunları yapacak tonla adam var takımda. Esiti inanılmaz güçlü ve uzun pasları baya etkili melo etkisi yapabilir

Emre mor ve yedeğe 1-2 tane daha türk alsak iyi olur gibi bazı türk oyuncularımız gerçekten çöp artık bi şey beklememek lazım.

Sakatlık falan olmazsa önümüzde kimse duramaz türkiye’de. 6 numara, forvet, emre mor, onyekuru kilit tabi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adem ismini kullanan (Ortalama bir Almancı için bile extra cins!) bir ''Almancı'' nın güya çok bilmişliği!. Mustafa gerçek iki ismimden biridir; ismini sevdiğim için o isimle kayıt yapmıştım foruma, bir oğlum olursa ismini koyabilirim ama benim isimlerinden biri değildir. Gerçek soyadımı zaten kullanmak istemem...

Yıllar önce durumu izah ederek gerçek ismime geçtim. Bunda gocunmamı gerektirecek en ufak bir nokta göremiyorum. Almancının, sanki bir açığımı yakalamış gibi her fırsatta ismimden bahsetmesi hala da komik geliyor ama kendisi adına pek komik bulamıyorum artık. Sana ne benim ne isim kullandığımdan?!, diyebilirim, demiyorum?...

Hayır, ilginçtir; sanki çok matah bir şey yapıyormuş gibi birde böyle yancıları türedi iyi mi?!..

anlattığın gibi bi mevzunun dönmüş olabilceğini çok geç idrak ettim reis zaten anlayıncada hemen editledim. kusra bakma. sergenin transfer haberleriyle başımı döndürdüğü bi anıma denk geldi. sonrada dediğim gibi alakalı kısımları duzenledim hemen.

Her zamanki gibi Faso füso cagne satılırsa teklif kabul gördü satılmazsa ben demiştim.. Emrede ufak pürüz onyekuru everton satmazsa olabilir satarsa olmaz sanatta-falcao gündemde..
Hani birader senin duyumculuğu totomaçtan asporda bir farkını söyle.. Bırakın şunların götünü kaldırmayın ya milleti aptal yerine koyuyorlar akıllarınca
Aynen öyle.Duyumcu olunca Ne oluyorsa onu anlamadım: ))
Markette falan çalış 1 ay aslanlar gibi
En azından 2.000 tl kazanırsın.Bileğinin hakkıyla.boş iş

Madalya takıyorlar sanki.Çok da şeyimde değil yani.Galatasaray bi şekerse duyumcular da o şekerin üstünde dolaşan sivrisineklerdir

Fener’in hazırlık maçlarını kazanması iyidir. Bunlarda muhakeme yeteneği yok, yine takımlarını mükemmel zannediyorlar. Geçen sene de böylelerdi ekim’de gelecek senenin planlamasını yapmaya başladırlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

popstar abidin'den bosunayı dinleyen kızlar dm atmayacagına göre iyi geceler....

Her zamanki gibi Faso füso cagne satılırsa teklif kabul gördü satılmazsa ben demiştim.. Emrede ufak pürüz onyekuru everton satmazsa olabilir satarsa olmaz sanatta-falcao gündemde..
Hani birader senin duyumculuğu totomaçtan asporda bir farkını söyle.. Bırakın şunların götünü kaldırmayın ya milleti aptal yerine koyuyorlar akıllarınca
ne bekliyorsun imza atılmadan zülfo ağa gibi radamel falcao galatasaraydamı dememi bekliyorsun kesinleşince yazarım zaten seride imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta bonserviz ödemeyeceğimizi okan kocuk sözleşmeyi feshedecek diyen de benim çarşamba sabahi senin çok güvendiğin ali naci 8 saat sonra yazdı. seriye hayırlı olsunu 14.58 de twett attım seten ali nacı saat kaçta atmıs bir bak bakalım

Taze duyum getirdim..

Cagne gidebilir de gitmeyebilir de

Emre mor gelebilir de gelmeyebilir de

Samattada ufak pürüz var olabilir de olmayabilir de

Falcaonun maaşı yüksek sponsor karşılarsa olur yoksa olmaz

Adettendir bir de ilgimiz yok yapalım.. Esiti işi tamamen uydurma cuelları da bonservisi çok yüksek oraya sürpriz bir isim gelebilir..

ne bekliyorsun imza atılmadan zülfo ağa gibi radamel falcao galatasaraydamı dememi bekliyorsun kesinleşince yazarım zaten seride imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta bonserviz ödemeyeceğimizi okan kocuk sözleşmeyi feshedecek diyen de benim çarşamba sabahi senin çok güvendiğin ali naci 8 saat sonra yazdı. seriye hayırlı olsunu 14.58 de twett attım seten ali nacı saat kaçta atmıs bir bak bakalım

Geç be bunları çocuk mu kandırıyorsun kolpacı.. Geçen cuma buradaydım gece özgür seri bitti dedi 5 dk sonra gecenin 2sinde son dakika girdin ne hikmetse bir tek seri bitti dedin diğerleriyle ilgili yine yuvarlak cümleler

Aynen öyle.Duyumcu olunca Ne oluyorsa onu anlamadım: ))
Markette falan çalış 1 ay aslanlar gibi
En azından 2.000 tl kazanırsın.Bileğinin hakkıyla.boş iş

Madalya takıyorlar sanki.Çok da şeyimde değil yani.Galatasaray bi şekerse duyumcular da o şekerin üstünde dolaşan sivrisineklerdir
aylık gelirim 40000 TL benim zulfo ağalarla karıştırma beni :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt