Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buram buram yanik kokusu geliyor en iyisi saat 10 dan sonra gelmek

Beni bilen bilir Apo yu günahim kadar sevmem. Ama belirli görevlerde kulüpte yer almasina da karsi degilim acikcasi.

Haddinden ve kapasitesinden fazla görev vermeyeceksin bu adama. Transferleri yürütecek adam kesinlikle degil. Bu kadar basit. Hem kendisi icin zararli hem de daha önemlisi kulübümüz icin.

Valla yangınsa yangın. Afedersiniz sıçarım böyle işe !! Koskoca 3 aylık transfer döneminde hiçbir haltı doğru düzgün beceremiyorsan neden o koltuktasın ya ? Bulalım dünyaca ünlü bi ekonomist başkan yapalım ?! Ne dersiniz ?

Öyle sabredelim, bekleyelim değil. Geçen sene nasıl zorla şampiyon olduğumuzu unutmayın. Her puanın önemi var. Yangın yapılacaksa,yapılır. Gerekirse yangın tayfanın başını da ben çekerim.

Apo beceriksiz olabilir iş bitirici olmayabilir ama kimsenin yapmadığı görmediği fedakarliklari yapıyordur. Milletin yöneticisi gezip tozarken ben sezon icinde kac kere gece yarisi tesislerden çıkarken gördüm adami.

Birilerinin kellesini almak kolay. Yapilanlari unutmayin. Bugün Apo yu yollarsiniz yarin takim icinde kavga takim ici huysuzluk maas alınamayinca tff ye uefaya sikayet oldugunda da Apo gelsin kurtarsin diye dualar edersiniz.

Bugün Besiktas gibi oyuncular mutsuz değilse yoneticilerin ozellikle Apo nun yaptıkları ortadadır. Nankör olmayın.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok iyi Galatasaryliyim gece gunduz calisirim bende baslayim ise iki tane de extra dilim var ,ohhh.

Adamin yaptigi isi yapmays devam etsin , boyunu asan isleride boyunyetene versin
Cimento oldugunu biliyoruz ,demir olmaya calismasin ,iyi bildigi isi yapsin diye istifa istiyoruz. Futbolculari ve floryayi hocayi hergun opsun sikinti yok ,monaco prensini opmeye calismasin yeter

EB21AZUW4AAt3hw

Salah Istanbula iniş yaptı
vaybe iyi transfer, dolmabahcede oynamak icin sabirsizlaniyormus, besiktas taraftari cok mutlu.

Yönetim Banega transferinde sıçtı, Falcao transferi tüy dikti. Hiç bunlarla ilgilenmeyip genç oyuncu peşinde koşsalar taraftar daha rahat olurdu şuan şüphesiz. Kimse çıkıp yönetimden yıldız transfer istiyoruz diye beklentiye girmedi. Bu yangını taraftar değil yönetim yapıyor.

Ne olmus buralara ya? Ortalik alev alev? Kacirdigim bir duyum veya habermi var?

Istifa naralari cogalmis. Suan daha 20 gun yokmu transfer sezonunun sonlanmasina? Nedir bu tavirlar? Ilgilendigimiz oyuncular hepsi A class. Oyle rahatca transfer edemiyorsun iste. Birsuru meselesi cikiyor. Kimse bana: ozaman baska bir oyuncuya gitsinler, bizmi istedik a class oyuncu demesin. Burda Marcao ilk aciklandiginda yine yonetime sallayanlar olmustu kim bu çöp diyip.

Biraz bekleyelim. Yonetim gecmisten ders almistir umarim. Yoksa 20 gun sonra hep birlikte asariz yönetimi. Bende katilirim. Ama simdi destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt