- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
buram buram yanik kokusu geliyor en iyisi saat 10 dan sonra gelmek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüyorum Falcao yorum beğendi bileburam buram yanik kokusu geliyor en iyisi saat 10 dan sonra gelmek
Rezilliğe alkış tutan sucukçular görüyorum

Apo beceriksiz olabilir iş bitirici olmayabilir ama kimsenin yapmadığı görmediği fedakarliklari yapıyordur. Milletin yöneticisi gezip tozarken ben sezon icinde kac kere gece yarisi tesislerden çıkarken gördüm adami.
Birilerinin kellesini almak kolay. Yapilanlari unutmayin. Bugün Apo yu yollarsiniz yarin takim icinde kavga takim ici huysuzluk maas alınamayinca tff ye uefaya sikayet oldugunda da Apo gelsin kurtarsin diye dualar edersiniz.
Bugün Besiktas gibi oyuncular mutsuz değilse yoneticilerin ozellikle Apo nun yaptıkları ortadadır. Nankör olmayın.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vaybe iyi transfer, dolmabahcede oynamak icin sabirsizlaniyormus, besiktas taraftari cok mutlu.![]()
Salah Istanbula iniş yaptı
o sucukcu dedigin Adamlar olmasaydı hala dursuncugun başkandiRezilliğe alkış tutan sucukçular görüyorum
Tahminen 3 4 saat sonra falcaoyu almaya baslariz burasi sakinlesir.

Galatasaray kazandığında sevinmeyecek adamlar var içlerinde eminimYangin tayfa aglamaya baslamis
Yönetim istifa dimi veletler
Takim b.k gibi 20 transfer lazim he
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum