Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler kimse falcao delisi değil burada hala ısrarla anlamıyorsunuz.İlk haberler çıktığında millet hadi lan ordan alamayız diyordu zaten.

Hasan hoca yalanladı duruldu ortalık.Sonra gündeme tekrar geldi iyice ayyuka çıkınca taraftar da istedi.Gidip taraftar zorla görüştürmüyor.Paran yoksa alamayacaksan görüşme arkadaş zor mu yani.

Bu transfere bakışım değişmez sabit.Olursa olur olmazsa olmaz.Olursa sevinirim o kadar.Orta saha sponsor mitroglou olayları daha önemli

Şu taraftara bak gelip bir de sistem mistem diye kafamızın etini yemezler mi ?

Sabır = 0

Sistem diyen adamların Türkiye şartlarından haberi yok

Taraftar Modeste, Alan'dan özel ders alıp bilinçlendi, görünen o ki hala büte kalanlar var.

Forma sponsoru: YOK
Falcao: YOK
6 numara: YOK
Diagne'nin satışı: YOK
Mitro'nun gönderilmesi: YOK
Yedek yerli orta saha: YOK
Yedek yerli stoper: YOK

156571610694782194

Mümkün değil. Bizim iki şirket birleştirildiği. Özelikle her kuruşuna kuruşuna ffp delegesi tarafından göz altında tutulan bir kulüp bu tür hile yapması mümkün değil.

Ha yaptıysak bugün yarın çok büyük ceza gelir UEFA'dan ve peşinden spk dan.

Habire aynı şeyi yazıyorum mümkün olduğunu Fener'de gördük.UEFA da temiz bir kurum değil.Seçimlerde destek verilsin diye veya sponsorluk kesilmesin diye bazı şeylere göz yumabilir.

Bazı GSstorelerde Falcao formaları satışa sunuldu yalanına inanmayın, taraftarın gazını almak için yapılan ve sosyal medyaya servis edilen bi hikaye bu. Üç beş taraftar forma alırken yazdırıp resim paylaşıyor, inanmayın!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevzu sabır değilki burada.

Çıkıp paramız yok ucuz maliyetli adamları alıcaz deseler daha az ses çıkardı, kimse Falcao gibi adam gelmeli dedi mi, hayır. Ee beklentiyi oluşturan da yönetim gerçekleştiremeyen de.

Çıkıp 2 forvet alıcaz deyip sezona forvetsiz girersen üstüne 5 ay sonra son gün panik hamleleri yaparsan üstüne 6 ay sonra yine işi son güne bırakırsan taraftara sabırsız demek doğru olmuyor.

Benim demek istediğim teknik konularla alakalı,hocayı eleştirenler içindi

Şu taraftarın 2-3 mağlubiyetle aldığı şekli hepimiz biliyoruz.Fiorentina maçından sonra bile yangın ortamına çevirdiler her yeri

Yalniz o forma baski makinesine göre yorum yapmak sacma.

Malumunuz herkes formaya istedigi ismi yazdirabiliyor, biri Falcao yazdirip bunun resmini cekip yaymis olma ihtimali de azimsanmayacak kadar yüksek.

Peki falcao beklenti oluşturmadı mı ?Cimbombom yazmalar v.b
Onun beklenti oluşturmasından bize ne? Yönetime bakarım ben, yönetimin süreci idare edişine bakarım.

Bir şeylerin yanlış olduğu çok açık, bu konuda da suçlu taraftar değil, bu taraftar çok cefa çekti hiç bir zaman da isim dilosu olmadı yine olmazdı. Ben adı ilk geçtiği dönem Falcao pahalı almayalım dedim mesela hala da gelmese sorun değil benim derdim 1 ay Banega, 1 ay Falcao ile gündemi meşgul etmek, bu planlama hatasıdır ve bu tarz ufak ayrıntılar senin geleceğini etkiliyor, bu sene ne zorluklar yaşadığımız ortada.

Hayır benim anlamadığım konu geçen devre arasına kadar yönetim istifa diyorduk. Adamlar cagne aldı kral yaptık. Adamlar luyinduma marcao aldılar bunlar kim lan yönetim istifa dedik,sonra adamlar tuttu kral yönetim yönetim çok iyi dedik şimdi bakıyorum falcao olaylarında yönetime bindiren bindirene flcao geldiği zaman da inşallah gelir kral yönetim büyük başkan olacak adım kadar eminim.

her kelimenin altına imzamı atıyorum

Bazı GSstorelerde Falcao formaları satışa sunuldu yalanına inanmayın, taraftarın gazını almak için yapılan ve sosyal medyaya servis edilen bi hikaye bu. Üç beş taraftar forma alırken yazdırıp resim paylaşıyor, inanmayın!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye oyle birsey yaptirsinki yonetim? Kendileri icin dahada kotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt