Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.017
- 10.023
- 2.498
Ben öyle olduğunu sanmıyorum ama sizce gerçekten bizi kulllanmak için takım kaptanımızın paylaşımına cimbombom yazabilecek kadar seviyesiz bir insan mıdır? Adi midir? Bence değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 milyon alırken 9 ve sonra 8 e düşürdüler.Yaş ilerledikçe bunu talep ettiler ve bonservisini vereceğiz diye sözleşmişler.Burada cimrilik yok makul bir anlaşma var3 milyon euro pazarlık yapıp yıllığını düşürdüler bi kaç yıl önce![]()
Yarim saatte rahatlıkla kiralik+zorunlu alışla alabiliriz halbuki. Ins b planı abubakardir.bu sezon hep dönek santraforlarla uğraştık vedat falcao falan
bize aboubakar gibi has bir adam lazımdı halbuki
Nerden biliyoruz olmadığını. Nzonzi çok kısa sürede ortaya çıktı ve alındı mesela. 20 güne yakın süre var daha belki alternatifler üretilmiştir. Orta saha için aylardır konuşulan isimlerden biri gelmedi. Sadece iyi birinin oraya monte edileceğini biliyorduk. Oldu da. Haksızlık ediyorsunuzfalcao gelmezse gelmez sorun değil işin kötü yanı yönetimin başka alternatifi olmaması. şimdi yine taraftar tepkisinden dolayı yine daly... birini alıp getirirler!!
Ne gibi bi yaptırım düşünüyorsun?Bu lequipe denen satılık oluşuma taraftar olarak had bildirmemiz lazım.onun bunun çocukları
Bu isin olumlu tarafi olur
Monaco bonservis koparmaya çalışıyor herhalde.
Ama söyle bir sey de var, simdi bunlar servis haber yaptirip uzatamazlarsa monaco g.t olacakFransizların servis haber yaptigı o kadar belli ki. En pislik fransız kulübü olarak Monaco'yu başa yazıyorum