Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle olduğunu sanmıyorum ama sizce gerçekten bizi kulllanmak için takım kaptanımızın paylaşımına cimbombom yazabilecek kadar seviyesiz bir insan mıdır? Adi midir? Bence değildir

Biten adamı neden açıklamasınlar yahu tek bir mantıklı sebep ben bulamıyorum. Yarın lig başlıyor alooo, şov zamanını geçeli çok olduk.

falcao gelmezse gelmez sorun değil işin kötü yanı yönetimin başka alternatifi olmaması. şimdi yine taraftar tepkisinden dolayı yine daly... birini alıp getirirler!!
Nerden biliyoruz olmadığını. Nzonzi çok kısa sürede ortaya çıktı ve alındı mesela. 20 güne yakın süre var daha belki alternatifler üretilmiştir. Orta saha için aylardır konuşulan isimlerden biri gelmedi. Sadece iyi birinin oraya monte edileceğini biliyorduk. Oldu da. Haksızlık ediyorsunuz

O değil de, I love you hocamcı birisi olarak hocamızı bu sene çok eleştireceğiz gibi geliyor. 2 sene malum 11 belliydi kenarda oyuncu yoktu. Kimi oyuna alsa, almasa hatta birisi kötü oynadığında Hocam çıkar şunu yerine şunu al vs kimseden ses çıkmıyordu zira oyuna alınacak adam yoktu. Bu sezon öyle değil hocamızın malum sinirlendiğinde cezalandırma teknikleri vardır ve bunu medya ile paylaşmaz. Bu sene baya cümbüşlü geçecek gibi duruyor 🤣

Bence Monaco yüksek bonservis istiyor Falcao için 3-5 isteseler şimdiye biterdi.

Fransizların servis haber yaptigı o kadar belli ki. En pislik fransız kulübü olarak Monaco'yu başa yazıyorum
Ama söyle bir sey de var, simdi bunlar servis haber yaptirip uzatamazlarsa monaco g.t olacak

taraftar baskisindan kurtulmak icin desen o da sacma adamlarin kac taraftari var sanki

bizden para koparmak icin desen, bizden alacaklari 3-5 milyona ihtiyaclari da yok 40m basip ben yedder aldilar ve correia'yi da almaya ugrasiyorlar

bir is var bu isin icinde ama nedir cikar kokusu

Zor yaşam ne ya yıllık 5m para alacaksın neresi zor.Lequipe kusura bakma ama yapacağın habere tüküreyim.Monaco haber servis ettiriyo parayla bize desen daha az anlaşılırdı

Başkanın videosuna bakarsak bitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt