Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek bir haberle falcao 'ya küfürler başladı. Kaldı ki adamın bir demeci yok. Kafalar pırıl pırıl.
Demeci var aslında bu sürecin başında. Monaco baa yeni sözleşme onermedi bende ailemi düşünmek için en ideal seçimi yapacağım şeklinde.

Ama o demeçten bu zamana kadar bu köprünün altından çok sular geçti. Bizim lehimize tabi

Gayet güzel transfer dönemi geçirdik. Min para maksimum verim olacak gibi duruyor kağıt üstünde. Eğer olmazsa transfer kesin mantıklı bir sebepleri vardır. Az kaldı çok kısa sürede netleşecek herşey. Hiçbir futbolcu Gs dan büyük değil bu felsefe ile yolumuza bakalım.

Ben hala geleceğini düşünüyorum. Ama neden bekliyoruz ona anlam veremiyorum. Ffp den dolayıdir büyük ihtimal. İlk elden oyuncu çıkaracağız sonra açıklayacağız büyük ihtimalle.
Ister Falcao olsun ister Ali, hic farketmez. Hic bir yoneticinin de Galatasarayi rezil etme hakki yok.

Neyse falcao güzel bir rüyadi olmadi. Artik alternatif bakin hemen

Gayet güzel transfer dönemi geçirdik. Min para maksimum verim olacak gibi duruyor kağıt üstünde. Eğer olmazsa transfer kesin mantıklı bir sebepleri vardır. Az kaldı çok kısa sürede netleşecek herşey. Hiçbir futbolcu Gs dan büyük değil bu felsefe ile yolumuza bakalım.

Ben hala geleceğini düşünüyorum. Ama neden bekliyoruz ona anlam veremiyorum. Ffp den dolayıdir büyük ihtimal. İlk elden oyuncu çıkaracağız sonra açıklayacağız büyük ihtimalle.
Falcao'da bu transfer döneminin imzası olacak. Tek bir eksik parçamız var oda tamam olursa hakikaten yıllar sonra lige tam manası ile eksik olmadan başlayacağız. O yüzden Falcao'nun bitmesi gerekiyor.

Zor yaşam ne ya yıllık 5m para alacaksın neresi zor.Lequipe kusura bakma ama yapacağın habere tüküreyim.Monaco haber servis ettiriyo parayla bize desen daha az anlaşılırdı
Monaco da yatarak baskısız alabilirsin
Gs da cl ve taraftar baskısından dolayı çalışmak zorundasın diyorlar işte. Zor yaşamdan kasitlari bu.

Bu haber sanırım bu hafta boyunca vardı. Bence Falcao'nun Monaco'dan gelen bu teklife kafası karıştı ve bir süre düşünmek istedi.

Ama söyle bir sey de var, simdi bunlar servis haber yaptirip uzatamazlarsa monaco g.t olacak

taraftar baskisindan kurtulmak icin desen o da sacma adamlarin kac taraftari var sanki

bizden para koparmak icin desen, bizden alacaklari 3-5 milyona ihtiyaclari da yok 40m basip ben yedder aldilar ve correia'yi da almaya ugrasiyorlar

bir is var bu isin icinde ama nedir cikar kokusu
Birileri bunları yemliyor olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt