Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando /Okan /Batuhan

Mariano/Linnes/Sener
Luyindama/Ahmet
Marcao/Gökay
Nagatomo/Emre/Ömer

Nzonzi/Donk
Seri/Selcuk
Belhanda/Atalay

Feghouli/Jimmy
Babel/Emre/Yunus

Diagne/Mitro/Adem

kadromuz tamam aslinda. bir tek belki bir stoper lazim. Forvet konusunu kafadan kapattim ben artik. olmayacak maalesef. Kisin umarim marinano+nagatomuyu 3-4e satip iki yeni bek alirizt Diagneyi de satarak

Nando /Okan /Batuhan

Mariano/Linnes/Sener
Luyindama/Ahmet
Marcao/Gökay
Nagatomo/Emre/Ömer

Nzonzi/Donk
Seri/Selcuk
Belhanda/Atalay

Feghouli/Jimmy
Babel/Emre/Yunus

Diagne/Mitro/Adem

kadromuz tamam aslinda. bir tek belki bir stoper lazim. Forvet konusunu kafadan kapattim ben artik. olmayacak maalesef. Kisin umarim marinano+nagatomuyu 3-4e satip iki yeni bek alirizt Diagneyi de satarak
Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum Falcao gelirse gelir gelmezse ekime..

Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55

Valla benim ki sadece temenniydi oda imkansızmış öğrenmisş olduk

Eğer inter icardıyı istediği fiyata satamazsa serideki gibi olursa maaşını bizim ödememiz karşılığında 1 yıl kiralasak efsane olmaz mı be

Icardi acaba Interden ne kadar alıyo mesela Falcao gibi bizden 5 milyonu kabul ederse şansımızı denemek lazım

Icardi'yi bize yedirmezler.

Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55
napoli alsin. biz de milike sulanalim. veya Realden jovici kiralayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt