- 1 Ağustos 2009
- 47.139
- 49.474
- 4.878
Duyum değil kesin bilgi: Falcao %50 ihtimalle ekibimizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu da geçtim zaten primci biri olduğu belli taraftara gaz vermezdi herhalde öyle bir durumda. Olumsuz bi durumda yiyeceği linç malum :/öyle birşey olsa bu mimar denen şahıs neden boğaz manzaralı ev atsın
primcinin teki pustöyle birşey olsa bu mimar denen şahıs neden boğaz manzaralı ev atsın
adamin zaten monacoda'da isleri yokmu? Bir yerde öyle yaziyordu sankiTam bu zamana denk gelmesi ve türk iç mimar tutmaları çok büyük tesadüf olur.
Kesinlikle bende aynısını düşünüyorum Falcao gelirse gelir gelmezse ekime..Nando /Okan /Batuhan
Mariano/Linnes/Sener
Luyindama/Ahmet
Marcao/Gökay
Nagatomo/Emre/Ömer
Nzonzi/Donk
Seri/Selcuk
Belhanda/Atalay
Feghouli/Jimmy
Babel/Emre/Yunus
Diagne/Mitro/Adem
kadromuz tamam aslinda. bir tek belki bir stoper lazim. Forvet konusunu kafadan kapattim ben artik. olmayacak maalesef. Kisin umarim marinano+nagatomuyu 3-4e satip iki yeni bek alirizt Diagneyi de satarak
Falcaoyu kucağına, eşini sırtına çocukları omzuna alıp gelmesini bekliyorduk..Ahmet bulut tek dönüyor diye transfer yattı mı bazı insanların beyninden şüphe ediyorum
Onursal Üye olmalidir.Patlamazsa?
ağır küfür yer sülalesinin hiç mi hatrı yok modum yazık değil mi anasına bacısına hiç mi sevmemiş onlarıprimcinin teki pust
Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55
Eğer inter icardıyı istediği fiyata satamazsa serideki gibi olursa maaşını bizim ödememiz karşılığında 1 yıl kiralasak efsane olmaz mı be
Icardi acaba Interden ne kadar alıyo mesela Falcao gibi bizden 5 milyonu kabul ederse şansımızı denemek lazım
bu saatden sonra o koca bebegi adam etmek gerekKesinlikle bende aynısını düşünüyorum Falcao gelirse gelir gelmezse ekime..
napoli alsin. biz de milike sulanalim. veya Realden jovici kiralayalimInter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55
Salı gününe kadar sabır beyler
#vasfinöbetaçtıfalcaogelmedi
#konuacmamakdabirhizmettir