- 1 Ağustos 2014
- 63.805
- 74.990
- 4.338
Eskiden de takip ediyordu galibaSon iki gündür bakamadım foruma atlamışım demek. Şimdi instagramına bakınca yazdım öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden de takip ediyordu galibaSon iki gündür bakamadım foruma atlamışım demek. Şimdi instagramına bakınca yazdım öyle.
vay vay vay

Sturridge Trabzon’a gelecek ha ? Ben ihtimal vermiyorum ama olursa helal olsun.
kral konsantrasyon zamanı demiş
Taraftarları çok seviyorduKolombiyalı orta saha oyuncusu Gustavo Cuellar, 8 milyon euro bonservis karşılığı Bologna'ya transfer olmak üzere. [
GloboEsporte]
Kolombiyalı orta saha oyuncusu Gustavo Cuellar, 8 milyon euro bonservis karşılığı Bologna'ya transfer olmak üzere. [
GloboEsporte]
Merkez bencede gayet iyi savunma anlamında ama kanat bölgeleri soru işareti bu konuda benim için.Defansif olarak Melodan daha iyi , ofansif anlamda o nu diyemem
Tek Problemi Az agir kalmasi olacak. O problemi de seri+belhanda rahat kapatir
o kuplenin sonuna kadar bende heyecanlandım .asd:Yeni bir hedefe doğru, yeni bir yolculuk. Allah'ım nasıl bir neşeyle okudum bi cümleleri, sonraki cümleye kadarmış her şey.
![]()
Annesi maçı videoya aldı
belki mesaj atıyodur birine![]()
Annesi maçı videoya aldı
Defansif olarak Melodan daha iyi , ofansif anlamda o nu diyemem
Tek Problemi Az agir kalmasi olacak. O problemi de seri+belhanda rahat kapatir
kral konsantrasyon zamanı demiş
belki mesaj atıyodur birine
Sürekli pastan ziyade adam akilli pas veya iş bitirici pas demek daha doğru olur. Ndiaye pas yok gibiydi bütün hucumlari mahvetti.peki bu oyun sistemi fatih hocanın sistemine uygun mu? biz barcalena tarzı sürekli pas oyununa mı geçecez?
andırıyor biraz reis o galibabu bizim cagne mi?
TRT Spor'a konuk olacağı söylenen F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın Nzonzi transferi ve olası Falcao transferinden sonra tv programına katılmaktan vazgeçti.