Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sturridge Trabzon’a gelecek ha ? Ben ihtimal vermiyorum ama olursa helal olsun.

ECCDN79WwAEMnWC

Annesi maçı videoya aldı

Defansif olarak Melodan daha iyi , ofansif anlamda o nu diyemem
Tek Problemi Az agir kalmasi olacak. O problemi de seri+belhanda rahat kapatir
Merkez bencede gayet iyi savunma anlamında ama kanat bölgeleri soru işareti bu konuda benim için.

Nagatomo toparlar bu konuda kendisini diye tahmin ediyorum. Diğer oyuncular ama hepsi vasat kalıyor savunma anlamında sanki. Fegholi, Babel , emre mor dahil yani.

Şener savunması idare ediyor biraz ama Avrupa için oda yetersiz olabilir

peki bu oyun sistemi fatih hocanın sistemine uygun mu? biz barcalena tarzı sürekli pas oyununa mı geçecez?
Sürekli pastan ziyade adam akilli pas veya iş bitirici pas demek daha doğru olur. Ndiaye pas yok gibiydi bütün hucumlari mahvetti.
Fernando iyi top kullanırdı ama çok gömüldüğü için Belhanda ve Feghouli yi kullandık. Belhanda pasör seviyesi elit olmasa da sürekli yer değiştirdiği için alan açıyordu takima. Feghouli zaten bazen 10 numara gibi oynadi.

Belhanda oynamadiginda yaratici oyuncun yok gibi bişey oluyordu. Ileride Feghouli top tutsun da takim açılsın diye bekliyorduk. Şimdi alternatif muazzam artti.

Seri var Babel var ekstra olarak.(nzonzi fernando yerine diye saymadim. ) Hatta Falcao gelirse onunda asistlerini izleriz.

Elindeki oyuncu stilleri çok önemli. Hocaya taktik bilmez vs diye sallayanlar var mesela ama ben hiç katılmam. Bu kadar başarıyı şansla yakalayamazsin. 1 olur 2 olur 3.de patlarsın.

Şimdi gelelim takıma. Takim yaşlı hoca bunu gayet görüyor. Istediği gibi rakibe presi bu takim yapabilir mi? Belli bir süre yapar sonra herkes belini tutmaya baslar yorgunluktan diller disari çıkar. Hoca da bence o zaman ben topa çok iyi hakim olayim. Bitirici pozisyonlara yaratici adamlarla gireyim. Bir şekilde golü atarim. Atamasam da çok pozisyona girebilirim diyor.

Hocanin aysal dönemindeki gibi top rakipteyken asiri basan bir takim yaratmak istedigini düşünmüyorum. Bu adamlar uygun degil malesef.

Hocanin bana göre amaci ben şuursuzca hücum yapacağıma sindire sindire set oyunuyla hücumumu yapayim.

Dikkat ettiysen yedeklere alinan adamlarin bile ozellikle Jimmy nin pas kabiliyeti iyi derecede.

Şu da bir gerçek bu sisteme hop diyince geçemezsin. Biraz zaman alacaktır ki hazirlik maclarinin durumu ortada. Önceki aliskanligi bozup takimi adapte ettin mi seyret o zaman

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt