Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekleri devre arasında yenilemek riskli olur mu sizce, bek çok kritik bir alan adaptasyon şart o pozisyonda,

gercekten oldumu öyle bir dönem? hatirlamiyorumda..
oldu tabi kaç stadda benzer olaylar yaşandı sesler kısıldı vs. İnternette ararsan bulursun. Açılımın ilk zamanları o zamanlar aynı adamlar elin yabancısı gelip neden okusun böyle bir zorunluluk saçma diye açıklama yapıyorlardı. Hatta istiklal marşı değiştirilsin mevzusu bile gündeme geldi de işte şimdi bunları konuşuyoruz

Bekleri devre arasında yenilemek riskli olur mu sizce, bek çok kritik bir alan adaptasyon şart o pozisyonda,
Açıkçası birini şu an halledebiliriz bence pas oyunu oynayacaksak naga yerine bi tane sol ayaklı bek lazım linnes para ettiği için onu göndermemiz lazım tabi benim sol bek için adayım kurzawa böylece marianoyla naga değişmeli oynar seneyede sağ beki değiştiririz

Paris N'Sokiyi postalamayi istiyormus. Schalke ilgileniyor diyorlardi, ama yalan cikmis.

El Espectador, Falcao ve ailesinin dini sebeplerden dolayı İstanbul'a gitmek istemediklerini iddia etti.

''Türkiye'de halkın %96'sı Müslüman. Kolombiya'ya göre farklı bir tanrıya inanıyorlar."

ECFSrY6XoAAA2e7
Korkmayın la yarısı inanmıyor bile artık.

Falcao kardeşim halk müslüman diye korkmasın bugüne kadar cuma hariç cami dolduğunu görmedim bu ülkede. Sen topunu oyna daha arabistan olmadık dayıcım

biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
O dönem maalesef Terim gelmemeli Lucescu devam etmeliydi, farklı yapıya bürünürken takımı baştan başa değiştirdik ve sonrasında dikiş tutmadı takım.

Nzonzi paul fonsecanın oyun planlarına hiç uymuyormuş herif orta sahada hep pırpır oyuncuları tercih ediyormuş o yüzden diawarayı aldırmış

biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
Sebeplerden birisi 3 oyuncuya 30 milyon dolar verip sadece Jardel'den verim aldik ama o da bedava gitti.
Lucescu gidip Terim gelince asi tutmadi ve ben dahil herkeste kibir vardi. O zamanlar Terim'in Sampiyon olamamasina % 100000000 emindik. Ne yaparsa, kimi isterse bildigi vardir dedik ve kimse itiraz atmadi
Son olarak bence stad problemi. Stad ha baslandi ha baslanacak derken 11 yil gecti. Eger o 11 yili fener gibi kale arkalarini yenileyip, zemini asagi indirip kapasiteyi 30 bin ustune cikarsaydik hem maddi hem manevi kazancimiz olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt