Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.482
- 1.276
- 1.523
Bekleri devre arasında yenilemek riskli olur mu sizce, bek çok kritik bir alan adaptasyon şart o pozisyonda,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ederdi.@Can BÜYÜK @Keramettin TANRIVERDİ 96-2000 arasindaki takim şimdiki liverpoolla,barcelona ile falan bas edebilir miydi
oldu tabi kaç stadda benzer olaylar yaşandı sesler kısıldı vs. İnternette ararsan bulursun. Açılımın ilk zamanları o zamanlar aynı adamlar elin yabancısı gelip neden okusun böyle bir zorunluluk saçma diye açıklama yapıyorlardı. Hatta istiklal marşı değiştirilsin mevzusu bile gündeme geldi de işte şimdi bunları konuşuyoruzgercekten oldumu öyle bir dönem? hatirlamiyorumda..
Açıkçası birini şu an halledebiliriz bence pas oyunu oynayacaksak naga yerine bi tane sol ayaklı bek lazım linnes para ettiği için onu göndermemiz lazım tabi benim sol bek için adayım kurzawa böylece marianoyla naga değişmeli oynar seneyede sağ beki değiştiririzBekleri devre arasında yenilemek riskli olur mu sizce, bek çok kritik bir alan adaptasyon şart o pozisyonda,
Geçen senenin çoğunu sakat geçirmiş aslında snejder gibi tam bir fırsat transferi bu senede düşünmüyorlar bellikiBu kurzawaya ne oldu da çaptan düştü bu manyak bebe
Korkmayın la yarısı inanmıyor bile artık.El Espectador, Falcao ve ailesinin dini sebeplerden dolayı İstanbul'a gitmek istemediklerini iddia etti.
''Türkiye'de halkın %96'sı Müslüman. Kolombiya'ya göre farklı bir tanrıya inanıyorlar."
![]()
Korkmayın la yarısı inanmıyor bile artık.
La oğlum konuşturma beni şimdi. Cayır cayır adalet sağlanıyor ülkemizde.1 güncelleme gerekli kmk
Krizi mi soruyon?biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
O dönem maalesef Terim gelmemeli Lucescu devam etmeliydi, farklı yapıya bürünürken takımı baştan başa değiştirdik ve sonrasında dikiş tutmadı takım.biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
yöneticilerin poh yemesi.başarıyı pazarlayamamadan tut transfer fiyaskolari vs.biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.
inanılır gibi değil 2 avrupa kupası kazanmışsın. uçuşa geçmedn lazımyöneticilerin poh yemesi.başarıyı pazarlayamamadan tut transfer fiyaskolari vs.
Sebeplerden birisi 3 oyuncuya 30 milyon dolar verip sadece Jardel'den verim aldik ama o da bedava gitti.biz neden 2001den sonra çöktük.? o zamanlar çocuktum bilmiyorum.