Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi zamanında dahi iyi yaptığı iddia edilemez.

ama takımda top taşıyacak oyuncu olmadığı için ben yapayım demiş olabilir. hepsi kötü sonuçlandı o ayrı tabi.
Ben bencillik sezdim hele o ilk 3lu calimda bizden orta sahada 2 tane bos oyuncu bekliyordu. Babel 3.calimida atsa durup ya nagatomoya ya selcuga pas atacakti ileride sadece diagne vardi..
Hoca acilen yanindaki kuklalarla birlikte tum takimin kulagini cekmek zorunda

Ligin başlarını küçümsemeyelim...
Geçen yıl fb ilk 4 haftada çok da kötü oynamamasına rağmen 3 mağlubiyet alınca 6 puan gerimize düşüp dağıldılar..

Biz 2013-14 sezonunda Ilk 7 haftada sadece 2 galibiyet alıp fenerin bir anda 8 puan gerisine düşüp şampiyonluğu verdik belki de o dönem...

Sezonun ilk maçları tabii ki erken ama ne olduğunu anlamadan zirveden de kopabiliriz dikkatli olmak lazım...

Arkadaşlar takımın temel sorunu maç seçmesi, seyircisiz oynamıyor hepsi bu. Aynı adamlar haftaya arenada Aslan kesilcekler. Geçen senede böyle idi ondan önceki senede.

Etme isyan filan.Babel skora tek isyan eden adamdı skor 2-0 ken hala pres yapan tek adam o youtuber dediğin adamdı.Geçen sene onyekuruya her deplasman sonrası vitaminsiz diyen millet şimdi babele vuruyor yok böyle bi dünya
Onyekurunun fizik gücü bizim takımdaki hiçbir futbolcu da yok.Vitaminsiz diyen futboldan anlamıyordur.Keşke her kanat oyuncumuz onyekuru gibi hem defans da hem hücum da takım oyununa katkıda bulunsa.

Hic laf etmeyin diagne de gayet istekliydi
Evet kolay bir pozisyonu atamadi ama yok pozisyonda penalti kazandirdi
Ayrica dogru duzgun ne orta aldi ne pas aldi, ortasahaya kadar top almak icin geldi kac sefer
Bu macta yine gecen seneki deplasmanlar gibi rakip ustumuze geldiginde top cikaramadik, kanatlar ve bekler arasindaki 6-8 baglantisi kopuktu, tek basina belhandayla olmuyor
Diagne hizli ataklarda ortaya gecmeye gec kaliyor. Bizim kanatlar orta acmak isterken diagne kaleden bi 20metre uzaklikta oluyor. Pozisyon almasini bilmiyor gibi

Umarım Babel'e tepkiler böyle devam etmez.

Yoksa bu değişik eleman birine küfür edip kadro dışı kalır. bjk'de yaptı bunu zaten.

Bilenler bilir şu ana kadar en istemediğim transfer Babel transferi. Şener ve Adem'e rağmen.

Bakın 33 yaşındaki adama 2 milyon € imza parası ve 7.5 milyon € garanti para verdik.

Pirim falan derken 36 yaşına kadar oynayıp 10 milyon € cukkalayacak bu eleman.

İnşallah ben yanılırım ama bu transfer bizi sıkıntıya sokacak diye düşünüyorum.

Halbuki Babel'e bastığımız 10 milyon € Luyindama usulü Onyekuru transferinde kullanabilirdik bence.

Maça gelince ilk maçlar zor olur. Ayrıca sıcak, nemde fazlaydı. Marcao formsuz artık kulağını çekerler diye umuyorum.

Maça iyi başladık Diagne kaçırdı başka pozisyonlarımız da oldu. Penaltı kaçtı vs... Seri'nin çıkması zaten skandal gibi bir şeydi.

Neyse transfer tahtası açıkken böyle mağlubiyetler iyidir kimse sıkmasın canını. Sadece rahat alacağımız maçı kendi ellerimizle verdik.

2011/12 1.Hafta İBB 2-0 Galatasaray

7579b2ad.gif

adam 3.stoper oynuyo resmen.6 numara ile zerre alakası olmadıgı gibi çıkana kadar da iyi oynadı.maça öylesine cıkmıs sorumsuz bı takımda laf edilmeyecek tek kişi.
Bugün maçta 2-3 kez boşa kaçarak biraz dikine şekilde pas istedi. Pas atanlar ona vermeyip geriye döndü hep. O da baktı kimse dikine oynamıyor yan pas geri pas idare etti bu maç. Bize gelen iyi oyuncular hep böyle oluyor. Doğru düzgün sistemimiz olmadığından hepsi bu bataklığa uyum sağlayıp ne risk alacam lan, dikine top atsam zaten geri dönecekler deyip yan pas geri pas profesörü oluyor, olan yeteneğini de kaybediyor.

monacodan baska oyuncular da alacakmısız ilerleyen dönemde.o güzel.bennasser ve onyekuru süper olur

adem bugun keşke oynasaydı bu arada.formdaydı adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt