- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
denizli antrenmanda bile rahat atamayacagı goller attı ona kızgınım ben.recepin önünde kimse yoktu,34lük bamba selcugun yanında yürüdü vs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bencillik sezdim hele o ilk 3lu calimda bizden orta sahada 2 tane bos oyuncu bekliyordu. Babel 3.calimida atsa durup ya nagatomoya ya selcuga pas atacakti ileride sadece diagne vardi..en iyi zamanında dahi iyi yaptığı iddia edilemez.
ama takımda top taşıyacak oyuncu olmadığı için ben yapayım demiş olabilir. hepsi kötü sonuçlandı o ayrı tabi.
alın videosu düştü
Onyekurunun fizik gücü bizim takımdaki hiçbir futbolcu da yok.Vitaminsiz diyen futboldan anlamıyordur.Keşke her kanat oyuncumuz onyekuru gibi hem defans da hem hücum da takım oyununa katkıda bulunsa.Etme isyan filan.Babel skora tek isyan eden adamdı skor 2-0 ken hala pres yapan tek adam o youtuber dediğin adamdı.Geçen sene onyekuruya her deplasman sonrası vitaminsiz diyen millet şimdi babele vuruyor yok böyle bi dünya
Diagne hizli ataklarda ortaya gecmeye gec kaliyor. Bizim kanatlar orta acmak isterken diagne kaleden bi 20metre uzaklikta oluyor. Pozisyon almasini bilmiyor gibiHic laf etmeyin diagne de gayet istekliydi
Evet kolay bir pozisyonu atamadi ama yok pozisyonda penalti kazandirdi
Ayrica dogru duzgun ne orta aldi ne pas aldi, ortasahaya kadar top almak icin geldi kac sefer
Bu macta yine gecen seneki deplasmanlar gibi rakip ustumuze geldiginde top cikaramadik, kanatlar ve bekler arasindaki 6-8 baglantisi kopuktu, tek basina belhandayla olmuyor
Hocanın yardımcısı yok goygoy yapiyorlarFatih hoca bunu göremeyecek kadar akıl tutulması yaşıyor olamaz.şaka gibi hala inat ediyor
alın videosu düştü
34 yasinda adan yahu istanbula hele bize gelince 3 aya marianodan farki kalmazYönetim bana falcao getirmesi başarı demesin
Gitsin kolarov alsın. Hem sol bek,hem stoper gerekli olduğundan. Hemde transfer bombası.
Başarı budur.
tesekkur ederım sergencim çok naziksinadamsın kardeşim.
Bugün maçta 2-3 kez boşa kaçarak biraz dikine şekilde pas istedi. Pas atanlar ona vermeyip geriye döndü hep. O da baktı kimse dikine oynamıyor yan pas geri pas idare etti bu maç. Bize gelen iyi oyuncular hep böyle oluyor. Doğru düzgün sistemimiz olmadığından hepsi bu bataklığa uyum sağlayıp ne risk alacam lan, dikine top atsam zaten geri dönecekler deyip yan pas geri pas profesörü oluyor, olan yeteneğini de kaybediyor.adam 3.stoper oynuyo resmen.6 numara ile zerre alakası olmadıgı gibi çıkana kadar da iyi oynadı.maça öylesine cıkmıs sorumsuz bı takımda laf edilmeyecek tek kişi.
alın videosu düştü