Diagne, Belhanda ve Mariano üçe beşe bakmadan satılmalı. Hayatımda Belhanda kadar umursamaz, Mariano kadar da fiziken bitik topçu görmedim. Belhandanın canı istediğinde top oynamasından, Mariano’nun da ileri çıktığı hiçbir hücumun dönüşünde yerini alamamasından bıktım usandım yeter. Selçuk da bu takımda nasıl ve ne akla hizmet kontrat aldı bilmiyorum ama sezon boyunca bir daha forma vermek ihanettir. Bir eleştiri de Fatih hocaya, madem ki cezalı olduğun maçlarda teknik-taktiğe karışmamak gibi bir karar aldın, bari kendine futboldan anlayan bir yardımcı bul lütfen. Yok Levent doktormuş, öteki takımı toparlıyormuş umrumda değil, bir ekibin verdiği her karar yanlış olur mu ya? Hiçbir şey yapamazsan, kimseyi bulamazsan Roma’ya gönderilen Tuğberk hocayı bir şekilde geri getir, en azından bir projen olsun, ileride futbol takımını yönetebilecek kapasitede bir hoca geldi diyelim sabredelim, bu yardımcılarda sabretmeye değecek hiçbir şey görmüyorum. Atalay, Mustafa gibi gençler de, siz bu bitik Selçuktan formayı alamıyorsanız yazık size abicim, şapkanızı önünüze koyup iyice düşünün.