Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol ve siyaset Türkiye’de çoğunun cahil olmasına rağmen en çok konuştuğu konudur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte Babel niye alındı ben hala anlayamıyorum.34 yaşına gelmiş.Bizim alıştığımız Sol kanat oyuncularından çok farklı.Ağır bir oyuncu.Arkasındaki bekte ağır olunca defans da çöküyoruz nagatomo çok kart görür bu sezon.
Yaşından kaynaklı olarak haklisin ama daha demin bilbao maçında 38 yaşında aduriz çıkıp efsane gol atıyor babel iş yapar ama kendisi artık set oyununa evrildi eskiden daha dikine oynardı yaş kemale erince beyin istesede yapamiyorsun iç saha maçlarında baya iş yapar deplasmanda ise takım temposu belirleyici olur birde bonservisi elinde olunca ffp den dolayı aldik ingilterede çok iyi sezon geçirdi asla kötü topcu değil.

Ilk maci kaybetmek tabiki moral bozucu ama abartmaya da gerek yok

Selcuk penalti’yi atmis olsa veya penalti’yi gectim 10 kisi kalmasak böyle olmazdi

Oyun üstünlügü bizdeydi ama laubali oldugumuz icin ve kulube de hocanin da olmamasi takimi havalara sokmus Belli ki

Hersey yoluna girecektir sabredin

İki senedir Onyekuru, Garry, Gomis, Feghouli çıkıyor bireysel performanslarla maç kazandırıyor. Takım halinde iyi oynadığımız maç sayısı çok az. Hep bireysel işler... Feghouli uzaktan vuracak, Onyekuru, Garry kenardan yardıracak gol attıracak vs.

Seri, Feghouli, Babel, Nzonzi, Marcao, Falcao, Belhanda takımda bu kadar pasör varken saçma sapan kaos futbolu oynayamayız. Hocanın pasa dayalı oyunu takıma oturtması gerekiyor. Hoca da bunun farkındadır yakında toparlanırız inşallah.

Takım da tempo yapacak fizik olarak kuvvetli oyuncu eksiğimiz var.Herkes al gülüm ver gülüm oynuyor dikine hızlı kat edecek geri dönüşlerde fizik gücünü ortaya koyacak bir tane hücum oyuncumuz yok.Eyvallah Pas oyunu oynayalım da En azından bir tane seri çabuk oyuncu olmalı.

Diagne, Belhanda ve Mariano üçe beşe bakmadan satılmalı. Hayatımda Belhanda kadar umursamaz, Mariano kadar da fiziken bitik topçu görmedim. Belhandanın canı istediğinde top oynamasından, Mariano’nun da ileri çıktığı hiçbir hücumun dönüşünde yerini alamamasından bıktım usandım yeter. Selçuk da bu takımda nasıl ve ne akla hizmet kontrat aldı bilmiyorum ama sezon boyunca bir daha forma vermek ihanettir. Bir eleştiri de Fatih hocaya, madem ki cezalı olduğun maçlarda teknik-taktiğe karışmamak gibi bir karar aldın, bari kendine futboldan anlayan bir yardımcı bul lütfen. Yok Levent doktormuş, öteki takımı toparlıyormuş umrumda değil, bir ekibin verdiği her karar yanlış olur mu ya? Hiçbir şey yapamazsan, kimseyi bulamazsan Roma’ya gönderilen Tuğberk hocayı bir şekilde geri getir, en azından bir projen olsun, ileride futbol takımını yönetebilecek kapasitede bir hoca geldi diyelim sabredelim, bu yardımcılarda sabretmeye değecek hiçbir şey görmüyorum. Atalay, Mustafa gibi gençler de, siz bu bitik Selçuktan formayı alamıyorsanız yazık size abicim, şapkanızı önünüze koyup iyice düşünün.

Ilk maci kaybetmek tabiki moral bozucu ama abartmaya da gerek yok

Selcuk penalti’yi atmis olsa veya penalti’yi gectim 10 kisi kalmasak böyle olmazdi

Oyun üstünlügü bizdeydi ama laubali oldugumuz icin ve kulube de hocanin da olmamasi takimi havalara sokmus Belli ki

Hersey yoluna girecektir sabredin
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt