Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Nzonzi ilk 11 e girecek Selçuk çıkacak, Nzonzi 6 ya geçecek Seri 6 dan kurtulup 8 e geçecek. Tek bir adamla 2 pozisyonu kurtarıcaz. Yetmeyecek defansif yönümüz kuvvetlenecek. Yetmeyecek Selçuk’tan kurtularak ve seriyi 8 e alarak ortasahamız güçlenecek. Geriye kaldı Falcao hafta ortasına kadar biterse adam zaten antremanlı hatta maç oynamış olarak gelecek ofansımız güçlenecek. Yani iki oyuncu ile defans ortasaha forvet güçlenecek. Abi harbiden takım makine gibi 2 dişli tüm motorun performansını artıyor

Sokarim falcaosunada malcaosunada bu takima falcao gelse ne olacak ? 90 dakikada kac tane pozisyonumuz var falcao defanstan top alip gidip golmu atacak ? Selcuk bu takimda gecen sene 15 20 dk oynarken nasil 90 dk takimda oynuyor ? Marcao luyindama serseri mayin dedigimizde burda kellemizi alacaklardi nerdeyse. Sag bek sol bek 0 belhanda bi mac var bi mac yok. Selcugu 90 dk oynatmak bu takima ihanettir. Kimse kusura bakmasin 9 tane transfer olmus ben ahmet calik selcuk inani gormek icin almadim bu digiturk u. Marcao dun gece 02.30 da story atiyosa onu sorgulamak lazim. Marcaoya birak 15m euroyu ben 3 m euro vermem yalan yok. Bu takim boyle devam eder ve boyle hatalar olursa CL de her mac bizi en az 4 5 ler gonderirler. Iyi geceler

fatih hocalı sezonlarda 2012-2013te,2013-2014te gitmeden önce,1996-1997 de,2002-2003te ve 2018-2019 da kazanmısız ilk haftalar.ki 2012 deki kasımpaşa maçını kaybedebilirdik ,kasımpaşa cok iyiydi o maçta.

98 beraberlik
99 beraberlik
2000 yenilgi
2011-2012 yenilgi
2019-2020 yenilgi

ilk gol bütün ortasahaya,2.gol selcuga yazar.belhanda da izliyo bu arada golleri

babel onyekuru'yu pek çok yönden aratacak bence. geriye yardım etme noktasında onyekuru özellikle ligin ikinci yarısında çok yol katetmişti. zaten genç de bir oyuncu olduğu için enerjisi rahat rahat yetiyordu. babel 33 yaşında, enerjisini kontrollü kullanmak durumunda. savunma yardımı yapması kolay değil. diğer kanatta bugün oynamayan feghouli de öyle. emre ise genç olsa da yarı sahayı geçmiyor.

beklerimizin durumu da iyi değilken kanatların böyle olması işleri daha da zorlaştırıyor.

Benden daha iyi teknik ve taktik analiz yapabilecek arkadaşlar burada mevcut mutlaka ama ; Kompakt bir şekilde gidip gelmeden kimle oynarsak, hangi sistemle oynarsak oynayalım bu sıkıntılar bitmez. Yeni 2 bek gelse de bitmez. Belhanda gitse de bitmez.

Hoca karşı takımı pasla hapsedip oyunu 3.bölgede oynamayı, çok pas yaparak geriye dönerek yaşayacağımız efor kaybını aza indirgemeye çalışıyor da, 2 kanadın da dönecek. Dönemiyorlar. Yaştan diyebiliriz belki Babel için ama bana daha çok umursamazlık ve konsantrasyon kaybı gibi geldi.

Hazırlık maçlarında da dikkat edenler olmuştur belki ; Nagatomo hala ofsayt bozuyor top rakipteyken. Çizgiyle bağını kopartıyor önceden pozisyon alayım diye. Mariano ha keza. Marcao güçsüzlüğü yüzünden daha da geriye yaslanıyor arkasına top atılırsa yetişebileyim diye. Bunlar hep güçsüzlük veya yorgunluk belirtileri. Farkındadılar umarım.

Emre girmeden önce Babel çıksın en azından geri geliyor Jimmy yazmıştım. Teknik ekip takımı geride 9 kişi bırakacağını bile bile Jimmy'yi aldı oyundan. :rolleyes: Babel'in top tutma ve dağıtma yeteneği 3.bölgeye yerleştiğin zaman önemli. Daha iyi olur bu takım ama ilk 20 dk deplasmanlarda bu yıl daha fazla galibiyet alabiliriz izlenimi verdi bana.

Takım kırmızıdan sonra dağılıyorsa da bu da teknik ekibe yazar. Diagne'ye üzülen de bir tek benim sanırım. Hatta bilerek pas, orta yapılmıyor hissine bile sahibim uzun zamandır. Taraftarlar olarak şu duruma sokmamak lazımdı adamı. Çıkarkenki haline üzüldüm.

Falcao ve Nzonzi girecek. 1-2 hafta sonra belli olur akıbetimiz. Tavuğun başını kesmişler bir de ayağını kırmışlar, seke seke ve kesik baş gibi gezindiler kırmızı sonrası.

Bakalım. Fatih hoca görüyordur zaten.

İlk maç ne oldu hemen eleştirmeyin yorumlarına katılmıyorum çünkü borde maçını çık takım bütün hazırlık maçlarındaki döküldü özellikle son kupa maçı ve fiorentina maçları bize msjdı bu msjların yenisine Denizli de eklendi artık msjları doğru okumamız gerekir bir birimizi yıpratmadan derleyip toplamaktan bahsediyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya eleştiri her zaman olması gerekiyor hatta kazandığımız maçlardan sonra bile olmalı ki daha iyi olalım. Ama fenerin 34. hafta Denizli maçında şampiyonluğu verdi gibi de dövünmeye gerek yok. Sezon başı hazır olmayan oyuncular afrika kupası eksik kötü bir hazırlık kampı belki biraz aşırı yükleme vs durumlar söz konusu olabilir ama daha sezon başı tolere edilebilir bu kayıp, kaldıki Nzonzi + Falcao defansımıza ortasahamıza forvetimize inanılmaz bir seviye atlatacak gibi duruyor en azından kağıt üstünde öyle duruyor. İnşallah bizleri güzel günler bekliyordur. Mayıs’lar zaten bizimdi de inşallah Nisan da bizim olur.

99-2000de içerde antebe 2-1 yenilmişiz.
98 ilk hafta beraberlik
99 ilk hafta beraberlik
ben yenılgılere baktım sadece yav.
antebe yenıldığımızın haberını o dönem bjklı bı arkdasımdan almıstım herif sevinçden takla atıyordu
aynı herif yıllar sonra 100. yıllarında malatya macında benzer bi haberı vermıstı. ne seviyorsun sanki şampiyon mu olacaksınız demiştim ama aziz yaptırmıstı işte

Genelde nzonzi falcaonun eksikliğine yoğunlaşılmış ama bu takımı şampiyon yapan en önemli oyuncumuz feghouli de yoktu çok aradık kalitesini
nzonzi,feghouli,falcao,8de seri (ki adam 45 dk oynadı ve cıktı),ilk 11 baslayan bi emre mor.5 eksik tamı tamına ..bi de fatih hocanın yoklugu...10 kişi kal ,selcukla diagne de 8 kişi oynatsın..say say bitmiyo

takım golleri izliyo,bu ciddi sorun.mücadele etmeyen oynamamalı.bu kadar basit

ben yenılgılere baktım sadece yav.
antebe yenıldığımızın haberını o dönem bjklı bı arkdasımdan almıstım herif sevinçden takla atıyordu
aynı herif yıllar sonra 100. yıllarında malatya macında benzer bi haberı vermıstı. ne seviyorsun sanki şampiyon mu olacaksınız demiştim ama aziz yaptırmıstı işte
samiyendeki penaltı verilse yine sampiyonduk o sezon

1 ortasaha transferi daha şart Nzonzi ya da seri olmasa Selçuk mu izlicez yine ya da formsuzluklarinda ... Kabus gibi ... Bir türlü kadro mühendisliği işini beceremiyoruz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya renktaş biraz vicdan 10 tane transfer yapıldı. Para varsa bile ffp denen bir zulüm var. Yabancı sınırlaması var. Orta sahada Nzonzi Seri Belhanda Donk var. Barcelona değiliz ki

samiyendeki penaltı verilse yine sampiyonduk o sezon
bize bi penaltı verseler onlara 3 penaltı daha verırlerdi.
bunun uzerıne pek bısey demeye gerek yokkı reis sende biliyosundur sinan enginin beni aziz yıldırım şampiyon yaptı diye konusması heryerde halen mevcut.
çokda iyi puan toplamıstık o yıl

bize bi penaltı verseler onlara 3 penaltı daha verırlerdi.
bunun uzerıne pek bısey demeye gerek yokkı reis sende biliyosundur sinan enginin beni aziz yıldırım şampiyon yaptı diye konusması heryerde halen mevcut.
çokda iyi puan toplamıstık o yıl
bilyorum o meseleyi ya,adamlar 100.yıl diye tutturdu hakemle şampion oldular efsane sezonlarında.almaguerle bile tokatlayacaktık az kalsın

duyumculardanda bu gece ses seda yok onlarda kolpacıda olsa mağlubiyete üzülmüşlerdir tabii içlerinden kolpa yapmak gelmiyordur :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt