Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.437
- 8.775
- 1.588
Bu saatten sonra marcaoyu kesip stopere donk u koymazsan sende hoca degilsin. Yeter gecen seneden beri biktirdi artik marcaonun sacmaliklari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera
mariano luyindama marca nagatomo
nzonzi
belhanda seri
feghouli falcao babel
yazınca güzel duruyor ama dinamizm sorunu bu takımın canını çok yakar.
Benden daha iyi teknik ve taktik analiz yapabilecek arkadaşlar burada mevcut mutlaka ama ; Kompakt bir şekilde gidip gelmeden kimle oynarsak, hangi sistemle oynarsak oynayalım bu sıkıntılar bitmez. Yeni 2 bek gelse de bitmez. Belhanda gitse de bitmez.
Hoca karşı takımı pasla hapsedip oyunu 3.bölgede oynamayı, çok pas yaparak geriye dönerek yaşayacağımız efor kaybını aza indirgemeye çalışıyor da, 2 kanadın da dönecek. Dönemiyorlar. Yaştan diyebiliriz belki Babel için ama bana daha çok umursamazlık ve konsantrasyon kaybı gibi geldi.
Hazırlık maçlarında da dikkat edenler olmuştur belki ; Nagatomo hala ofsayt bozuyor top rakipteyken. Çizgiyle bağını kopartıyor önceden pozisyon alayım diye. Mariano ha keza. Marcao güçsüzlüğü yüzünden daha da geriye yaslanıyor arkasına top atılırsa yetişebileyim diye. Bunlar hep güçsüzlük veya yorgunluk belirtileri. Farkındadılar umarım.
Emre girmeden önce Babel çıksın en azından geri geliyor Jimmy yazmıştım. Teknik ekip takımı geride 9 kişi bırakacağını bile bile Jimmy'yi aldı oyundan.Babel'in top tutma ve dağıtma yeteneği 3.bölgeye yerleştiğin zaman önemli. Daha iyi olur bu takım ama ilk 20 dk deplasmanlarda bu yıl daha fazla galibiyet alabiliriz izlenimi verdi bana.
Takım kırmızıdan sonra dağılıyorsa da bu da teknik ekibe yazar. Diagne'ye üzülen de bir tek benim sanırım. Hatta bilerek pas, orta yapılmıyor hissine bile sahibim uzun zamandır. Taraftarlar olarak şu duruma sokmamak lazımdı adamı. Çıkarkenki haline üzüldüm.
Falcao ve Nzonzi girecek. 1-2 hafta sonra belli olur akıbetimiz. Tavuğun başını kesmişler bir de ayağını kırmışlar, seke seke ve kesik baş gibi gezindiler kırmızı sonrası.
Bakalım. Fatih hoca görüyordur zaten.
8 oyuncu 30 yas üstü ilk 11 de çok yaslıyızBu kadro kağıt üzerinde çok iyi gözüküyor yalnız. Çerçeve yaptırıp duvara asan olursa yadırgamam. İyi gözükmesinin nedeni yazan isimlerin en iyi performanslarının göz önüne gelmesinden büyük ihtimalle. Bu performansları sağlayacak olan da teknik ekip. Uyum, kondisyon, taktik, oyuncuların saha içi konsantrasyonu, azmi, güveni, soğukkanlılığı vs. Bunlar oturduğu taktirde bu kadrodan beklediğimiz oyunu görücez umarım.
hoca topu yere indiren bir takım oluşturmak gayretinde ama bu işin amiyane tabirle babasını yapan takımlara bakarsak belli mevkilerde oyuncuların kalıplaşmış özellikleri var. mesela kanat ve beklerin mobil olması gibi. hatta orta sahayı bile kanattan evirip delici oyunculardan oluşturmaya çalışıyorlar. (bkz. pep ve man city.)
eğer taklit ettiğimiz düzen bu ise biz bu işi çok yanlış anlamışız gibi geliyor bana çünkü bizde kimse hareket edemiyor. aslında bu da bir tür kompakt düzen oluşturuyor denebilir çünkü takım bütün halinde olduğu gibi duruyor.
top rakibe geçtiğinde ise yapı falan hak getire. ön hattan yardım gelmemesi bir tarafa gelse bile ikili mücadelelerde kaybeden taraf oluyoruz genelde.
bazı sorunları sezon ilerlerken çözebiliriz belki fakat kimi noktalar için mevcut kadromuzda cevap yok. fatih hoca enteresan bir kadro yapısı oluşturdu. ben hatalı olduğu kanaatindeyim ama görelim bakalım.
Hareket vardı yahu bi daha izleyeyim ilk 15 dk'yı, bakayım tekrar. Şüphe ettim kendimden. 
8 oyuncu 30 yas üstü ilk 11 de çok yaslıyız
mariano ve nagatomo güvenden ziyade 2.2 m euro alıyorlar hic bir kulup bu rakamı onlara vermez mecburen elde kaldılar alan olsa hemen gönderilirMariano ve Nagatomo'ya güvenilmiş olmalı ki gönderilip yerine isim bakılmadı. Üstüne Babel ve muhtemel Falcao gibi 30 yaş üstü isimler alındı. Drogba, Etoo gibi isimler geç yaşlarında etkili performans vermişlerdi. Yaşa takılmış olsalardı transfer tercihleri bu şekilde olmazdı. Yeterli görülüp güvenilmiş olmalı kalan ve alınan 30 yaş üstü isimlere
Bu saatten sonra marcaoyu kesip stopere donk u koymazsan sende hoca degilsin. Yeter gecen seneden beri biktirdi artik marcaonun sacmaliklari
mariano ve nagatomo güvenden ziyade 2.2 m euro alıyorlar hic bir kulup bu rakamı onlara vermez mecburen elde kaldılar alan olsa hemen gönderilir
Dünyanın en doğru tespiti.nöbette mesaj uzunlukları artıyorsa bir şeyler yolunda gitmiyordur herhald
nöbette mesaj uzunlukları artıyorsa bir şeyler yolunda gitmiyordur herhald
Offf acil 2.hafta gelsin
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!