Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim inatla topa sahip olmaya yönelik futbol oynatıyor. ya arkadaş, bizde ne popescu var, ne ortasahada yaratıcı emre-okan-hagi'miz var ne de savunma ve bek arasına koşu yapacak arif-hakan'ımız var.

bizde yaratıcı oyuncu yok. bizde oyun kuracak stoper yok. bizde pas hızı çok düşük. biz de statik, hareket etmeyen forvet var.

feghouli tavşandan şapka çıkarsın diye diye şampiyon olduk bala göte geçen sezon.

bu oyun sisteminden vazgeçilmesi lazım. terim geçecek mi? tabi ki hayır. kendini 2011 barçası sanıyor ama burası 31 yaş ortalamalı galatasaray.

Diagne satilamadina göre Belhanda gönderilmemi, zaten birsey oynadi yok. Feghouli onun yerine cekerim, nasil olsa Feghouli bir kanat oyuncusu icin artik yeterli süratli degil, en azindan Belhanda gibi sacma pas hatalari top kayiplari yapmaz. Feghoulinin yerinede Emreyi oynatirim.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sokarim falcaosunada malcaosunada bu takima falcao gelse ne olacak ? 90 dakikada kac tane pozisyonumuz var falcao defanstan top alip gidip golmu atacak ? Selcuk bu takimda gecen sene 15 20 dk oynarken nasil 90 dk takimda oynuyor ? Marcao luyindama serseri mayin dedigimizde burda kellemizi alacaklardi nerdeyse. Sag bek sol bek 0 belhanda bi mac var bi mac yok. Selcugu 90 dk oynatmak bu takima ihanettir. Kimse kusura bakmasin 9 tane transfer olmus ben ahmet calik selcuk inani gormek icin almadim bu digiturk u. Marcao dun gece 02.30 da story atiyosa onu sorgulamak lazim. Marcaoya birak 15m euroyu ben 3 m euro vermem yalan yok. Bu takim boyle devam eder ve boyle hatalar olursa CL de her mac bizi en az 4 5 ler gonderirler. Iyi geceler
İlk dedigine Falcao olsa, diagne nin ilk kacirdigini asmisti.
Kalecinin iskaladigini da sezip atip 2-0 yapmisti

Pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Girdiğimiz pozisyonu da 12 milyonluk beyinsizin biri kaçıracaksa bu işte bir iş var demektir.

Kimse kusura bakmasın hayal kurmayı bırakın. Forvet şart. Tartışmaya kapalı bir konu: Diagne ile bu sene geçmez!!!!!!

Bu sene belhanda ile geçmez adam hiç sorunluluk almıyor top kaybı desen en önde sut cekebilse zaten öne geçeceğiz maçta özellikle onu izliyorum saklanıyor rakip takımın oyuncularının arkasına sonra top kaybı olunca yalancı koşu ve pres .madem kardeş klüp monaco verin gitsin iki tane ısıran orta saha alin Selçuk ile de vedalasin bitmiş adam kosamiyor takım oyunu kurarken yıllar geçiyor yan pas geri pas .bu takımda kanat oyuncusu da yok gibi dağ bek sol bek çıkamıyor bu yüzden çıksa dönüşte yardım eden yok kisadan hisse orta sahan yoksa defans ve forvetin kim olursa olsun oyunu kuramaz ve tutamazsın dün akşam gördük deplasman fobisi yok senjn orta sahan yok

Bu gun Falcao mac sonrasi ayrılık konusunda bir kelam dahi etmez, ayrılma belirtileri vermez ve suan icin sakinlesen forum yine alev alir.

Not edin.

Takım Muslera hariç hepsinde sos veriyor. Ne almak lazım emin olun şaşırdık hepimiz

Falcao ve nzonzi gelse bile bu takimin defans sorunu ne olcak cok merak ediyorum rezalet bir defans kurgumuz var
Augbusurg 4 fiorentina 4 leipzig 3 kokmus denizli 2 masallah masallah
Cl de bayern city felan gelirse cift haneleri buluruz herhal..
Soktumugun ffp si basimizi seneyede pis agritcak sene full yeni defans lazim beklerin stoperlerin yerine bu sene satamadigin oyunculari seneye nasil satcan bütce yaratcan hadi bakalim kolay gelsin

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konya maçı ile beraber hoca sahaya iner ve enerjisi ile takımı toparlar. Şu Falcao'da grlsin artık.

Bide gittik karıya bağırdık boş yere geldi şimdiye gönül almyaa çalış

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yapmayın renktaş ne gerek var

altı üstü oyun bu amacı bizi eğlendirmek

biraz da bu yüzden kazanmak kaybetmekten daha önemli eğlenceli oyun

tabiki çok güzel olur kazanmak ama asıl mesele eğlenmek bu takımlar bizi eğlendirmek için varlar

futbolcular antrenörler yöneticiler için belki herşey kazanmak kaybetmek olabilir çünkü onlar trilyonlar kazanıyor bu işten ama bizim için bir numara eğlenmek olmalı

yenge hanımın tek kaş çatmasına 10 şampiyonluk versek ne olur yani

sevinmek için sevelim takımları çile keder arabeskinden kurtulalım

Pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Girdiğimiz pozisyonu da 12 milyonluk beyinsizin biri kaçıracaksa bu işte bir iş var demektir.

Kimse kusura bakmasın hayal kurmayı bırakın. Forvet şart. Tartışmaya kapalı bir konu: Diagne ile bu sene geçmez!!!!!!

ilk dakikalarada babel sağdan girdi içeri baktı orta yapılacak adam yok sadece mal çatne var etrafında 5 adam takım rakip kalede çoğalamıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt