- 3 Ağustos 2019
- 36
- 7
- 203
tek merak ettiğim konu bakalım bugün metz Monaco maçında falcao veda edecek mi tribünlere falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk dedigine Falcao olsa, diagne nin ilk kacirdigini asmisti.Sokarim falcaosunada malcaosunada bu takima falcao gelse ne olacak ? 90 dakikada kac tane pozisyonumuz var falcao defanstan top alip gidip golmu atacak ? Selcuk bu takimda gecen sene 15 20 dk oynarken nasil 90 dk takimda oynuyor ? Marcao luyindama serseri mayin dedigimizde burda kellemizi alacaklardi nerdeyse. Sag bek sol bek 0 belhanda bi mac var bi mac yok. Selcugu 90 dk oynatmak bu takima ihanettir. Kimse kusura bakmasin 9 tane transfer olmus ben ahmet calik selcuk inani gormek icin almadim bu digiturk u. Marcao dun gece 02.30 da story atiyosa onu sorgulamak lazim. Marcaoya birak 15m euroyu ben 3 m euro vermem yalan yok. Bu takim boyle devam eder ve boyle hatalar olursa CL de her mac bizi en az 4 5 ler gonderirler. Iyi geceler
Yalnız değilsin.Ulan maç Yenildigimiz Zaman ne Özet ne yorumlara bakıyorum bu sadece bende mi var
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bide gittik karıya bağırdık boş yere geldi şimdiye gönül almyaa çalışYalnız değilsin.
Direkt netflix acip dizi seyrettimUlan maç Yenildigimiz Zaman ne Özet ne yorumlara bakıyorum bu sadece bende mi var
Bide gittik karıya bağırdık boş yere geldi şimdiye gönül almyaa çalış
Dikkatimi veremezdim ben uyku bile uyuyamıyorum sinirdenDirekt netflix acip dizi seyrettim
Pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Girdiğimiz pozisyonu da 12 milyonluk beyinsizin biri kaçıracaksa bu işte bir iş var demektir.
Kimse kusura bakmasın hayal kurmayı bırakın. Forvet şart. Tartışmaya kapalı bir konu: Diagne ile bu sene geçmez!!!!!!