Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kafamıza sokalımda çapsız beş para etmez top oynayan takımlar bize sokuyor ne yapacağız.Sen memnunsun herhalde bu durumdan..

En kötü Belhanda yerine adam
Sol kanata hızlı bir adam alınmazsa falcao transferine falan yazık olacak.

Rakipler bu durumdayken bu fırsat kaçırılmamalıdır.
Ben memnun olduğumu söylemedim.
Şartlar böyle. Yapılabilecek en iyi kadro kuruldu.
Hızlı kanat alma lüksümüz yok.
Ben de isterim Belhanda , Diagne satılsın ama satılmıyor .
Napabilirsin ki?

Vallahi adamdaki bitmeyen enerjisi ve kalitesi ile 40 yasina kadar bizim gibi ligde etkili oynar.
Istisnalara giren bir futbolcu kesinlikle.
abi istediği kadar enerjik olsun bize 50-55 dakikalık topçu lazım değil. 36 yaşında ne kdr enerjik olabilir.

bize dinamik genç adamlar lazım. Onyekuru babel değişimi de yakışmadı, böyle mi gelecek kuruyoruz.

Statik, ağır bir takım olduk. öyle ki belhandadan medet umacak hale geldik görüyorsun.

Arkadaşlar Mariano’ya yıldız değil diyenler olmuş 😂 Adam bizden 1 sene önce Barcelona’nın kapısından döndü. İlk geldiği sene oynadığı oyun ortada adamı yerin dibine sokmuşsunuz. Eboue yerden kalkmıyor diye hepiniz küfür ediyordunuz. Her neyse ikisinin de çok fazla katkısı oldu benim fikrim Mariano’nun daha iyi olduğu yönde

Mert Hakanı abartıyorsunuz ya tek maçla.. Bir durun hele biraz oynasın bu şekil sonra transferi düşünülür.. Sivası az çok takip ederim 2 yıldır dikkat çekici oynayanlar emre kılınç ve hakan arslan.. Hakanın yaşı genç olsa mutlaka iyi bir takıma giderdi..
Mert hakan hakkında konuşmak için çok erken şimdilik..

Belhanda gidip kimse gelmese karda olacakken Belhandayı satıp Pastore'yi alırsak takım en az 1 seviye kademe atlar. Umarım olur böyle bir değişim, forvetimiz top tutamaz, en ofansif orta saha oyuncumuz yine top tutamaz bu takım nasıl ileride kalıp, organize bir atak yapsın zaten

abi istediği kadar enerjik olsun bize 50-55 dakikalık topçu lazım değil. 36 yaşında ne kdr enerjik olabilir.

bize dinamik genç adamlar lazım. Onyekuru babel değişimi de yakışmadı, böyle mi gelecek kuruyoruz.

Statik, ağır bir takım olduk. öyle ki belhandadan medet umacak hale geldik görüyorsun.

Ribery benimde tercihm olmaz ama makul ücret, bedava statüsünde ve genc hizli kaliteli birisini bulamiyorsak 1+1 ile neden olmasin derdim acikcasi. Hucumsal anlamda herütlü is yapar bence. Bizim ligin temposu ile rahat 90 dakkika cikartir. gecen sezon Bayernin temposuna 60-70 da ayak uyduran adam sonucta.

Ilk tercihim ama kesinlike genc kaliteli scout hizli bir oyuncu olurdu. Yalniz bu saate bu tür oyuncuyu bulmakda mesele olabilir yani ve ücretisiz olmali bonservis konusunda.

Abi ben artık kiralık topçu istemiyorum pastoreun zaten bonservisini alamayız eee ne esprisi var gelmesinin o zaman ben gider banegayı alırım en azından tapusu bizde olur

Seri-Nzonzi-Emre kiralık.. Emre iyi oynarsa 8 milyon euro verilmesi gerekecek ki zaten bütçemiz kısıtlı belki onu bile alamayız.. Nzonzi bir yıl daha kiralama hakkı bizde. Seri gider parasını ödeyemeyiz beğensek bile. Konstantinos Mitroglou, Selcuk Inan, Ryan Donk, Mariano, Yuto Nagatomo sözleşme sona eriyor sezon sonunda.. Muslera (34), Falcao (34), Babel (33), Adem Büyük (32), Jimmy (31), Belhanda (30), Feghouli (30) olacak gelecek sezon. 1996 yılında efsane kadronun başlangıcı ve oyuncuların yaşlarına bakıldığında uzun vadeli başarının nasıl geldiği anlaşılır kanımca. Her yıl 8-10 oyuncu değiştirmek bir yana yaşı geçmiş oyuncu transferleri, kötü kadro mühendisliği, bir nevi bütçe kısıtı sürekli bir kısır döngünün yaşanmasına neden oluyor.

Beklerimiz bu yılı götürür gelecek yıl sınırlama gelirse o zaman düşünürüz yapılanmayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimi alsak önemi yok, Hoca nin kendisi ne oynatmak istedigi belli degil. Ikinci lig takima zorlandik, yeni lige cikan bizi darma duman etti. Düsünün biz su an Sampionlar Liginde olsak, herkes bizi 5ler. City gelse, BJK nin rekorunu geceriz.

Pastore mi :asd: birbirinizi gaza getirmeyin yav yarın manşetlerde Pastore'yi göreceğiz şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt