Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psg nin ilk sansasyonel transferiydi manu-barça-bayern-juve derken psg 60 verip almıştı. Hatta psg'ye pastore takımı demeye başlamışlardı.

Muthis yetenekli adam ya. Ama belirtigim gibi romada pek takip edemedim ki pek olumlu degil durumu orada galiba.

Tam bizlik adam aslinda ama biraz zor aliriz sanki. 14-15 gün kalmis. falcoada geldigini düsünürsek bununla birlikte yabanci sayisi 17 oluyor galiba. 3 yabanci yolamak gerekir bu süre zarfinda.

Mitroglu...ozonfor..... + ?

Defansif olarak iyi gerçi cl de her türlü içinden geçiyolar o ayrı ama ben linnesi yollarım ne naga ne mariano para etmez sol bek alırım nagayla marianoda forma mücadelesi verir sağda

Suanda elimizde hicbir bek istedigimiz verimi veremez.

Ne Naga, ne Linnes nede Mariano. Elden cikarabilirsek hepsi gitsin.

Ayrıca splinter bir kanat beklemeyin çünkü hoca bu yıl oyunu karşı sahaya yıkıp tempolu oyun değil de pas oyunu yapacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao yu verelim

Bu yazdıklarım senin özelinde değil genel konuşuyorum.

Bizim taraftar bu kafayla devam ettiği sürece biz hayatta normal fiyata topçu alıp yüksek rakamlara satamayız.

Hep diyorum bizimkilere olmuş ismi cismi belli olan adam lazım. Yoksa eleştiri manyağı yapıp 1 yıl içinde ıslıklarlar.

Marcao formsuz başladı çok hatada yapıyor eyvallah. Fakat 30 yaşında hala pozisyon alma hatası yapan Maicon'dan çok daha iyidir bana göre.

Hata yapa yapa takımı yaka yaka tecrübe kazanacak. Yaşı bir stoper için hala çok genç.

Lafa gelince herkes Ajax olalım Porto olalım ama oyuncu hataları yapmaya başlayınca keşke Cahill gelseydi vs.

Neyse konuşmaya bile değmez.

PastAore

1566123803153.webp

15 Gün kaldi.

Diagne, Kostas ve Ozonwafor kesin yolcu.

Falcao kesin geliyor.

Linnes, Nagatomo, Belhanda, Mariano ya alici cikarsa hemen yollanmali.

Banega, Sol Bek, Sag bek olursa almaliyiz.

Ribery süper olur ... 1+1 Sözlesme.

Yerli yedekte lazim.

Kadro cöp. Tr icin yetmeyebilir bile.

Saglam oyuncu olarak Muslera, Luyi, Nzonzi, Feghouli, Falcao, Babel var.

Diger oyuncular henüz benim icin soru isareti. Seri dahil.

L'Équipe

Jardim, Radamel Falcao'yu Metz maçı kadrosuna almıştı ama Falcao son anda garip şekilde sakatlandı. Kaplan'ın aklı fikri İstanbul’da. Çünkü,ona 2022’ye kadar süper bir sözleşme teklif eden G.Saray çok cazip ve bu fırsatı kendisini yaralayarak mahvetmek yanlış olurdu!

Bu saatten sonra iki beki aynı anda değiştirmek takım uyumu için sıkıntılı sağ kanat zaten iyi işliyor bizim mariano ve fegle tabi marianonun toparlaması lazım ama sol tarafa sol ayaklı bir bek şart oğlu şart

Katiliyorum. Ha eger Mariano satilirsa Gaga mi guga mi ne vardi onu aliriz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt