- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Kulüp kaosa girmiş bu müptezel Monaco hala Falcao derdinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 56705
Yeni transfer sihirbazımız... Özgün Koyutürk
Transfer komitesinin başına getirilmesini önerenler?
cumaya anca gelir
İşte futbolu bilen bir taraftarımız. Eren'le şampiyon olunabileceğini düşünen, 12 milyon euro'nun boşa gideceğinden habersiz, 7 milyon euro ile 10 transfer yapan takımın o kocaman dişini dolduramadığı, Falcao gibi bir oyuncunun bu takıma 3 gün içerisinde getirilebileceğini düşünen ve artık gelse de umursamayan, kendi egosunun tatmin edilmesinin Galatasaray'ın kuruluş amaçlarında var olduğunu düşünen.
Sizin gibi düşünenlerin de suçu yok. Türk eğitim sisteminin en temel sorunu bu. Olaylar arasında korelasyon kurma 0, sorgulama 0, doğru sorular sorabilecek düşünce yapısı 0, mantık örgüsü 0, dönemin şartlarına göre olay yorumlama yeteneği 0. Çözüm bulma yeteneği 0. Ezber 100.
10 lira verince dükkanı satın aldığını düşünen, sizin onun kölesi olduğunuzu sanan ve her zaman her durumda haklı olduğunu düşünen müşteri tipleri var ya. Esnaf ve bankacılar bilir. Ah bu arkadaş gibiler işte. Amigdala deyince de entel dantel oluyoruz.![]()
Bekler dışında yaşlanmaktan pek sıkıntı çekmeyiz. Belhanda 28'di 29 oldu o bir fiziksel düşüş yaşamaz. Feghouli ve stoperler de öyle. Nando da kaleci zaten. Bekler kötü oldu. Kötü bir transfer dönemi geçirmedik ama eksikler var. Şahsen kendi adıma mümkünse yerli ve kaliteli olacak şekilde;Şuana kadar ki as kadroda yapılan değişiklikler
Onyekuru——Babel
Fernando——Nzonzi
Ndiaye——Seri
Diagne —— Falcao (bitti kabul edelim)
Diğer tüm kadro için +1yaş daha.. bence malesef başarılı bir transfer dönemi geçirdik diyemiyorum..
Falcao'dan ziyade Marcao'nun yokluğunda kim defans oynayacak Ahmet Çalık oynarsa sıçtık tek ihtimal Donk kalıyor yok mu u-21'de şöyle iyi bir defans oyuncumuz yavFalcao gelirse konya maçında 90dk oynamalı. Yeni transfer 11 başlamaz saçmalığının yapılacağı kesin ama 70 dk cagne ile zaman kaybetmeye ne gerek var zaten az pozisyona gireceğiz
Ben Chilwell: ''Çağlar Söyüncü gerçekten çok agresif bir futbolcu. Sabahları el sıkıştığımızda elinizde kemik sesleri duyuyorsunuz. Ardından elinizi de bırakmıyor çünkü insanlara acı çektirmekten zevk alıyor"
Ben Chilwell: ''Çağlar, Andy King ile buz banyosunun yanında beklerken birden buzların içine zıpladı ve bize soğuk su fışkırttı. Sonra da bu yaptığına güldü. Ona artık dur dememiz gerekti.''
![]()
Falcao gelirse konya maçında 90dk oynamalı. Yeni transfer 11 başlamaz saçmalığının yapılacağı kesin ama 70 dk cagne ile zaman kaybetmeye ne gerek var zaten az pozisyona gireceğiz
Falcao şerefsizini göndermedikleri sürece böyle devam edecekler.Gsc lanetinin farkında değiller.Kulüp kaosa girmiş bu müptezel Monaco hala Falcao derdinde
![]()
Falcao'dan ziyade Marcao'nun yokluğunda kim defans oynayacak Ahmet Çalık oynarsa sıçtık tek ihtimal Donk kalıyor yok mu u-21'de şöyle iyi bir defans oyuncumuz yav
Bende ayni sekilde dusunuyorum .arkadas sneijderin son senesinde belhanda oynasaydi ne olur demisti de cevabim onaydi...Bu kanat ve orta saha ile elek bile olmazdık kevgire dönerdik. Adam son senesinde bile 30 dk oynayamıyordu. Cabuk unutuyorsunuz.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi