Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp kaosa girmiş bu müptezel Monaco hala Falcao derdinde

6tE5A2.jpg

Salı ile başladık perşembe olmuş daha ilk günden perşembe gününe kadar haftaya salı olur ..

Belhanda niye bu kadar seviliyor bazıları tarafından yav. Terim ne görüyor bu adamda, yaptıgı olumlu ne gibi seyler var mac icinde. Gecen sene toplasan anca 10-12 maçta vasat’ın ustunde top oynamıstır. Ciddi soruyorum ama elestirmek icin degil, sırf defansif katkısı icin mi tutuluyor takımda acaba

İşte futbolu bilen bir taraftarımız. Eren'le şampiyon olunabileceğini düşünen, 12 milyon euro'nun boşa gideceğinden habersiz, 7 milyon euro ile 10 transfer yapan takımın o kocaman dişini dolduramadığı, Falcao gibi bir oyuncunun bu takıma 3 gün içerisinde getirilebileceğini düşünen ve artık gelse de umursamayan, kendi egosunun tatmin edilmesinin Galatasaray'ın kuruluş amaçlarında var olduğunu düşünen.

Sizin gibi düşünenlerin de suçu yok. Türk eğitim sisteminin en temel sorunu bu. Olaylar arasında korelasyon kurma 0, sorgulama 0, doğru sorular sorabilecek düşünce yapısı 0, mantık örgüsü 0, dönemin şartlarına göre olay yorumlama yeteneği 0. Çözüm bulma yeteneği 0. Ezber 100.

10 lira verince dükkanı satın aldığını düşünen, sizin onun kölesi olduğunuzu sanan ve her zaman her durumda haklı olduğunu düşünen müşteri tipleri var ya. Esnaf ve bankacılar bilir. Ah bu arkadaş gibiler işte. Amigdala deyince de entel dantel oluyoruz. :cautious:

1.Erenle şampiyon olurduk demiyorum ancak nasıl olsa araplara satarız kafasıyla alınan kapasitesiz bir topçu yerine en azından o paranın yarısına potansiyeli belli kariyeri fena olmayan orta seviye bir golcü alınabilirdi he sen 13 milyon euroya daha iyisini bulamazsın diyorsan o ayrı ki ben o paranın yarısına diagneden daha üst düzey bi adam bulabileceğimizi düşünüyorum mesela devre arası odion ighalo yada alexander pato tarzı fırsat transferleri.
Alan ı bunların dışında bırakıyorum ama bu topçuları bonseervisle bağlardın ve şimdi araplara satma derdin olmazdı

2.Falcaoyu üç gün içinde getirmeyi düşünen demişsin ne alaka?Tamam bu adam dünya çapında bir yıldız getirmek kolay değil tabi ki ama eğer sen bu adamı medyanın önünde pohpohlarsan bu kadar büyütürsen monaco gibi bir kulüpte seni yolmak için her türlü yolu dener böylece 2 ayda alacağın adamı 3 ayda alırsın o bir ayda sana çok şey kaybettirir.

3.Eleştireceğim diye konuyu gerçekten çok farklı yerlere çekmişsin kusura bakmada ben yöneticileri eleştirsem onlar bile kendini bu tarz argümanlarla aklamaya çalışmaz yok dönemin şartları yok mantık örgüsü her şey bir olay zinciri içerisinde ilerliyo zaten ancak nerden biliyosun benim eleştirdiğim kişilerin kendi yaptıkları yüzünden bu konumda olmadıklarını ee o zaman senin dediğinin açıklanacak bir yanı kalmıyo

4.Bu arada son paragrafta dediğin kişi tanımına hiç bir şekilde uymuyorum burada yazdıklarımız yüzünden insanları yargılamayın yada kişilik yapılarını tahmin etmeye çalışmayın kendim için söylemiyorum ama insanların bazen yaptıkları anlık işler veya sarfettikleri sözler kişilik yapılarına ters düşebilir bunuda göz önünde bulundurun yani

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben o koltuktaki her bireyimizi destekliyorum kötü niyetli olmadıkları sürece ancak sizi bilemem ama ben eksilerinin artılarından daha fazla olduğunu düşünüyorum.

Şuana kadar ki as kadroda yapılan değişiklikler

Onyekuru——Babel

Fernando——Nzonzi

Ndiaye——Seri

Diagne —— Falcao (bitti kabul edelim)

Diğer tüm kadro için +1yaş daha.. bence malesef başarılı bir transfer dönemi geçirdik diyemiyorum..
Bekler dışında yaşlanmaktan pek sıkıntı çekmeyiz. Belhanda 28'di 29 oldu o bir fiziksel düşüş yaşamaz. Feghouli ve stoperler de öyle. Nando da kaleci zaten. Bekler kötü oldu. Kötü bir transfer dönemi geçirmedik ama eksikler var. Şahsen kendi adıma mümkünse yerli ve kaliteli olacak şekilde;
-Yedek Stoper
-Yedek Orta Saha(Yani Topal, Mehmet Özcan, Taylan Antalyalı, Ertuğrul Ersoy Adaylar Denebilir)
Geldiği takdirde başarılı bir dönem olur. Beklerden birini de değiştirsek muhteşem olur Ffp de göze alınırsa.
Takımımızda eksikliğini hissedeceğimiz hızlı kanat ve dinamik orta saha problemleri olacak ama ona da şu durumda yabancı sınırı açısından ve lüks kaçma durumu oluşacağından (mesela onyekuru gelseydi babel veya kendisi oynarken öbürü yedek kalacaktı veya orta sahaya dinamik birini alsak belhanda da aynı şekilde yedek olacak veya gitmesi gerecekti ama çok zaman kalmadı ki hoca göndermiyor.) şu durumda yapacak bir şey yok. Oyun planımızı oyuncuların da özelliklerini göre kurmalıyız.

Falcao gelirse konya maçında 90dk oynamalı. Yeni transfer 11 başlamaz saçmalığının yapılacağı kesin ama 70 dk cagne ile zaman kaybetmeye ne gerek var zaten az pozisyona gireceğiz
Falcao'dan ziyade Marcao'nun yokluğunda kim defans oynayacak Ahmet Çalık oynarsa sıçtık tek ihtimal Donk kalıyor yok mu u-21'de şöyle iyi bir defans oyuncumuz yav

Ben Chilwell: ''Çağlar Söyüncü gerçekten çok agresif bir futbolcu. Sabahları el sıkıştığımızda elinizde kemik sesleri duyuyorsunuz. Ardından elinizi de bırakmıyor çünkü insanlara acı çektirmekten zevk alıyor"

Ben Chilwell: ''Çağlar, Andy King ile buz banyosunun yanında beklerken birden buzların içine zıpladı ve bize soğuk su fışkırttı. Sonra da bu yaptığına güldü. Ona artık dur dememiz gerekti.''

ECVJCbDX4AECp7J

Övdü mü gömdü mü anlayamadım

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Falkao her türlü 90 dk oynar
Hoca riske girmez ic saha bile olsa.

Falcao gelirse konya maçında 90dk oynamalı. Yeni transfer 11 başlamaz saçmalığının yapılacağı kesin ama 70 dk cagne ile zaman kaybetmeye ne gerek var zaten az pozisyona gireceğiz

Yalnız bunu en sık yapanda malesef canımız ciğerimiz Fatih Hocamız...

Bi şekilde yeni oyuncuyu ilk 11 oynattığını görev aldığı sürece hiç hatırlamıyorum...

O yüzden ben Konya maçında Nzonzi'nin oynaması adına şüpheliyim... (antreman eksiği var vs vs gibi)

Falcao'dan ziyade Marcao'nun yokluğunda kim defans oynayacak Ahmet Çalık oynarsa sıçtık tek ihtimal Donk kalıyor yok mu u-21'de şöyle iyi bir defans oyuncumuz yav

Ben zaten Ahmet Çalık'ın sözleşmesini bi türlü anlamadım...hah bu sene kurtuluyoruz heralde diyorum aaa herif hazırlık kampında...

Müebbet mi imzaladık anlamadımki...

Falcao kesin diye bakıyoruz da, maçı yok forvet alındı. Neyini bekliyoruz? 10 gün kaldı transfer bitmesine. Uzadıkça uzuyor ya.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt