Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao transferi bitecek bu sefer de Konya maçında oynayacak mı diye bekleyip duracağız. Umarım oynar :red:

Bütün enerjinizi simdi harcamayin.

Yarin sabah Monaconun kendi stadinda açik idmani var. Basin toplantilari filan var. Erken basliyoruz yani.

Benim salı günü kap gelecek diye bir tane mesajımı göster bunları yazmadan önce...

ben pazartesi günü öğleyin yazdım mesajı ve mesajımda aynen şu yazıyordu çarşamba 19:05 kap perşembe türkiyeye geliş şeklinde. 2 fakrlı kaynağımdan teyit ettirdim diye yazdım.. bunun dışında dün akşam o mesajja hatırlatma yaptım sadece.. ama salı yani bu akşamddan hiç bahsetmedim..
Arkadaştan huzurunuzda özür diliyorum. Çarşamba yazmış ben bugün diye hatırladım. Normalde kimsenin hatasını yüzüne vuran bir tarzım yoktur ama aşırı özgüven beni rahatsız etti artı TRT ye kolpa demesi tuz biber oldu. Ama hala şu konuda aynı düşüncedeyim. 2 yerden böyle bir şey duydum vs. Kaynağım dediğin an duyumcu kayığına binmiş oluyorsun. Gerçek çıkarsa yaşadın, ama yanlış çıkarsa gereksiz risk aldın şimdiden diyim sana. İyi akşamlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt