- 23 Ocak 2019
- 25.574
- 33.274
- 2.273
Falcao transferi bitecek bu sefer de Konya maçında oynayacak mı diye bekleyip duracağız. Umarım oynar :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler yeni bir dünya yıldızı doğuyor.
Bu çocuğu kapmamız lazım.
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
bu sefer geldi sanırım

Beyler yeni bir dünya yıldızı doğuyor.
Bu çocuğu kapmamız lazım.
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.instagram.com
Arkadaştan huzurunuzda özür diliyorum. Çarşamba yazmış ben bugün diye hatırladım. Normalde kimsenin hatasını yüzüne vuran bir tarzım yoktur ama aşırı özgüven beni rahatsız etti artı TRT ye kolpa demesi tuz biber oldu. Ama hala şu konuda aynı düşüncedeyim. 2 yerden böyle bir şey duydum vs. Kaynağım dediğin an duyumcu kayığına binmiş oluyorsun. Gerçek çıkarsa yaşadın, ama yanlış çıkarsa gereksiz risk aldın şimdiden diyim sana. İyi akşamlarBenim salı günü kap gelecek diye bir tane mesajımı göster bunları yazmadan önce...
ben pazartesi günü öğleyin yazdım mesajı ve mesajımda aynen şu yazıyordu çarşamba 19:05 kap perşembe türkiyeye geliş şeklinde. 2 fakrlı kaynağımdan teyit ettirdim diye yazdım.. bunun dışında dün akşam o mesajja hatırlatma yaptım sadece.. ama salı yani bu akşamddan hiç bahsetmedim..
Rezil yaGene internetten karı mı kovalıyor bu ya!!