Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.940
- 20.704
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak fotoğraf çektirip servis ettirmese sıkıntı olmazdı.Ancak o fotoğraftan sonra bu transfer gerçekleşmezse Galatasaray markası küçük düşmüş olacak.Bunun bedelini de biri ödemeli.aynen kesinlikle tamam seviyoruz da bune ya? sabır taşı olsa çatlardı
Mete Kalkavan, 26 Mayıs 2016 tarihinden sonra ilk kez Galatasaray'ın iç saha maçına atandı. https://t.co/3YEiZuKCu5Salı dedi yav o kadar da değil. Hatta bi gün sonra Ali Naci Çarşamba açıklamaları çıktı.Salı günü diye bir şey demedi ki forumda neden gelin güvey oldun kendi kendine ayrıca kimse emin olamıyor geleceği günden vs
Abartmayın yahu adam 20 tane attı kasımpaşada adem bugüne kadar takımlarının kalburüstü oyuncusuyduForvette Adem Büyük oynasa bari Diagne'den daha fazla iş yapar.
o her zaman olmaz şu konuda falcao gelmesin diagne felan var diyenler var ibretle okuyorum denizli maçında falcao degil normal seviye de forvet olsaydı maçı kazanmıştık diagne oynuyacagına forvetsiz oynayalım daha iyi
Ekşi hesabı onun diyen de var değil diyen de bilemedim tek şu falcao gelsin deSalı dedi yav o kadar da değil. Hatta bi gün sonra Ali Naci Çarşamba açıklamaları çıktı.
Adam bildiğimiz eski Şeref değil biraderim. Bilmiyorum kim kaynaklı yazıyor falan da ekşideki hesabı küfürlü seviyesi düşük değişik yazıları da mevcut.
Falcao en suçsuz kişi gelmese bile. Ne yapabilir ki?Falcao'nunda Monaco'nunda Lequipe'inde ebesini .....
Falcao'nun gelmesini yürekten istiyoruz fakat Diagne'nin çok abartıldığı kadar kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum
Galatasaray markası niye küçük düşmüş oluyor anlamadım. Dünya çapında bir oyuncu ile son raddeye kadar gelmiş sonuçta. Biz Topuz'un bjk forması ile resmini görüp bir iki gün sonra fenere transfer olduğunu da gördük. Ne oldu? Çok mu küçük düştüler...Albayrak fotoğraf çektirip servis ettirmese sıkıntı olmazdı.Ancak o fotoğraftan sonra bu transfer gerçekleşmezse Galatasaray markası küçük düşmüş olacak.Bunun bedelini de biri ödemeli.