Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardır bi transfer bitiremediler,eldeki 2 forvetle devam etmeyecez diye herkese duyurdular daha 1 tanesini bile gönderemediler,göğüs sponsoru hala yok.

Bu dönemde hüsranla kapanacak

Salı günü diye bir şey demedi ki forumda neden gelin güvey oldun kendi kendine ayrıca kimse emin olamıyor geleceği günden vs
Salı dedi yav o kadar da değil. Hatta bi gün sonra Ali Naci Çarşamba açıklamaları çıktı.
Adam bildiğimiz eski Şeref değil biraderim. Bilmiyorum kim kaynaklı yazıyor falan da ekşideki hesabı küfürlü seviyesi düşük değişik yazıları da mevcut.

o her zaman olmaz şu konuda falcao gelmesin diagne felan var diyenler var ibretle okuyorum denizli maçında falcao degil normal seviye de forvet olsaydı maçı kazanmıştık diagne oynuyacagına forvetsiz oynayalım daha iyi

O maçta Falcao olsa bile fayda etmezdi topu ileriye taşıyabildin mi ?

Ayrıca adam sıkıntıda geçen maçta penaltı kazandırdı sana.O penaltı gol olsaydı bugün farklı şeyler konuşulurdu

He tabi Marcaonun salakça kırmızı kart görmesi,Belhanda'nın kendini zorlamaması bile Diagne'nin suçu değil mi ?

Salı dedi yav o kadar da değil. Hatta bi gün sonra Ali Naci Çarşamba açıklamaları çıktı.
Adam bildiğimiz eski Şeref değil biraderim. Bilmiyorum kim kaynaklı yazıyor falan da ekşideki hesabı küfürlü seviyesi düşük değişik yazıları da mevcut.
Ekşi hesabı onun diyen de var değil diyen de bilemedim tek şu falcao gelsin de

Gereksizce yangın yapıyorsunuz beyler... Herşey olacağına varır. Gelecekse gelir gelmeyecekse de bunca yıldır Falcao ile şampiyonluklar başarılar kazanmadık deriz yine tam destek oluruz. Önemli olan geldikten sonra ne kadar verimli olacak? Onun cevabını bulmakta sorun... Dünya yıldızı geçmişi başarılarla dolu eyvallah ama burada ne yapacak ne edecek hiçbir fikrimiz yok. Ülkeye adapte olabilecek mi? takıma adapte olabilecek mi? Bunları düşünmek lazım.

Bu arada bu transfer bitti gözüyle bakıyorum. Hayırlısı ise olsun, hayırlı değil ise birşey mani olsun da olmasın inşallah...

Sabah resmi hesabın Seri-Nzonzi fotoğrafı koymasından belliydi.Bakın iyi transferler de yaptık der gibi.

Denizli maçında seken Bi top oldu kale boştu. Forvetimiz o sırada ne yapıyordu ? O adamdan bu saatten sonra bir şey bekleyen polyanna'dır. Forvetimizi üzmeyelim adamın üstüne çok gidiliyor. ah garibim ya suç taraftarda neden üzüyorsunuz. Adam milyonları cukkalıcak bizde adama psikolog olacağız. Neymar'a, icardi'ye neler yaptılar. Bi bizde böyle boş muhabbetler oluyor.

Falcao'nun gelmesini yürekten istiyoruz fakat Diagne'nin çok abartıldığı kadar kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum

Valla adam bazen sanki ilk defa futbol oynar gibi bir göruntu veriyor... Cok ama cok yeteneksiz. Futbol fundamental bilgisi ve teknigi cok zayif. Nasil 30 gol atti, hic anlayamiyorum. Sadece sans da olamaz yani.. Cok tuhaf bir kardesimiz.

Albayrak fotoğraf çektirip servis ettirmese sıkıntı olmazdı.Ancak o fotoğraftan sonra bu transfer gerçekleşmezse Galatasaray markası küçük düşmüş olacak.Bunun bedelini de biri ödemeli.
Galatasaray markası niye küçük düşmüş oluyor anlamadım. Dünya çapında bir oyuncu ile son raddeye kadar gelmiş sonuçta. Biz Topuz'un bjk forması ile resmini görüp bir iki gün sonra fenere transfer olduğunu da gördük. Ne oldu? Çok mu küçük düştüler...

Nzonzi böyle bir anda ortaya atıldı kısa sürede geldi diye zevkli olmadı diyorduk, sağ olsun Falcao Nzonzi yerine de bekletiyor bizi

Aynı şekilde Feghouli'yi de böyle bekledik geldi sakat dediler transfer olduktan sonra da oynamasını bekledik tam oynamaya başladı dedik çat Trabzon maçında kırmızı kart, Feghouli'yi doya doya izlemeyi bayağı Aralık ayına kadar beklemiştik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt