Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'nun gelmesini yürekten istiyoruz fakat Diagne'nin çok abartıldığı kadar kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum
Abartıldığı kadar değilse bile açık bir şekilde kötü futbolcu Türkiye ligi ne gelene kadar kariyeri zaten ortada berbat yarim sezonluk performansı var ayrıca takım oyununa katkısı 0 üstüne üstelik bizim oyun sistemimize uymuyor dahası özel yaşamın da çok sorunlu biri bunları göze alıp takımda kalsın birinci santrafor olsun diyen varsa yuh artık şampiyonlar ligi seviyesine girmiyorum bile..

Valla adam bazen sanki ilk defa futbol oynar gibi bir göruntu veriyor... Cok ama cok yeteneksiz. Futbol fundamental bilgisi ve teknigi cok zayif.

Dediklerin doğru ama alışma süreci motivasyon birazda yönlendirmek gerekiyor bence bu adamı bizim istediğimiz tipte bir forvet değil ama fener'de olsa 15 milyon euro'ya okutmuşlardı bile.

Denizli maçında seken Bi top oldu kale boştu. Forvetimiz o sırada ne yapıyordu ? O adamdan bu saatten sonra bir şey bekleyen polyanna'dır. Forvetimizi üzmeyelim adamın üstüne çok gidiliyor. ah garibim ya suç taraftarda neden üzüyorsunuz. Adam milyonları cukkalıcak bizde adama psikolog olacağız. Neymar'a, icardi'ye neler yaptılar. Bi bizde böyle boş muhabbetler oluyor.
Diagne bence de kötü futbolcu bir önceki mesajda yazdim zaten ama bu pozisyon üzerinden yapılan geyik tamamen saçmalık pozisyonun garipliği bir yana diagne nin tek özelliği zaten o ceza sahası takip ve gol kasimpa sa ve bizde tonla gölü var öyle..

Yabanci medyada hic bi kipirdama yok, bugunde KAP gelmeyecek gibi...

sturridge imzalamadan trabzondan ayrılırsa hiç şaşırmam.

Nevzat sallamis yine
Yöneticilerden bilgi aldigni söylemisti dün
Bugün kap gelecek demis
Ali naci dan ses yok yine

Diagne bence kötü futbolcu değil kötü bir kişilik... İsteksiz, ruhsuz, tembel... İstese bunun 3-4 katı daha verimli futbol oynayabilecek kapasitesi ve fiziği var ama adam sorumsuz vurdumduymazın teki... Şu anda takımda görmek istemememin tek sebebi mental özelliklerinin zayıf ve irrite edici olması. Başka birşey değil. Biz bundan daha kalitesizlerini aldık bağrımıza bastık. Adam olsa bunu da bağrımıza basarız.

Bu arada bu düşüncelerimi belki de ilk defa yazıyorum. Bunun da sebebi ne kadar istemesek de adamı bu kadar yerin dibine sokmamamız gerekirdi camia olarak. Belki dünyaları kazanacağımız bu transferi kendi kendimize çıkmaza soktuk...

Diagne bence de kötü futbolcu bir önceki mesajda yazdim zaten ama bu pozisyon üzerinden yapılan geyik tamamen saçmalık pozisyonun garipliği bir yana diagne nin tek özelliği zaten o ceza sahası takip ve gol kasimpa sa ve bizde tonla gölü var öyle..
Renktaş adam uyuyor uyuyor. Tamamen kopmuş vaziyette yazdığım sadece bir örnekti. Bu adam'dan verim flan alamayız bi an önce zararına da olsa elden çıkarmamız lazım.

saat 5 den sonra hersey belli olur, suan daha cok erken.

Nzonzi KAP ina, atavratfelipe 30 dakkika once soylemisti ve ali naci 10 dakkika once.

Ve Nzonzi de sessiz sedasiz bildirilmisti

Yahu madem Monaco Falcao ile uzatmak istiyor,döner bize görüşemezsiniz şikayet ederim der bizimkiler anindan çekilir Modeste'de olduğu gibi,zira hala sözleşmeli oyuncu ve alti aydan fazla suresi var yani Monaco izni ve bilgisi olmadan gorusmemiz imkansiz. Bu iste başka bir is var,para koparmaya çalıştıkları için uzadi belli ki,bizimkiler de hakli olarak para vermek istemiyor ki vermeyelim zaten mumkunse.

İsin en kötü yanida falcao olmazsa 3 aydir istenilmeyen kufur edilen diagnenin eline düşmek olacak. O zaman diagnenin yapacagi paylasimlari dusunmek bile istemiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt