Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sokacam artık, şimdiye kalmaması lazımdı bu işin. Dünyada başka forvet mi yok, yetti artık. Sun teklifini olmuyorsa geç alternatiflere. Kimse Falcao diye ölmüyor, yine forvetsiz kalacağız yeter yahu.

Kuvvetle muhtemel alternatif falan yoktur.

Ulan ne Falcao imiş be mübarek duyan da Messi'yi alacağız sanar adam bulunmaz hint kumaşı Falcao da Falcao sanki dünya üzerinde başka hiç forvet kalmamış gibi bizim Apo işi tam çingene pazarlığına dönderdi ya kardeşim teklif yaptın ver son gün olmuyorsa eyvallah de bas geç git bak işine başka genç bir scout forvet transferi yap ne diye yalvarıp zorlayıp bekliyorsun bizi de buralarda bekletip umutlandırıp duruyorsun yahu...

Peki Falcao şampiyonluk için yetecek mi? Oynadığımız futbol sos veriyor. Ben maça çıkarken bir planımız olduğunu göremedim henüz. Tek taktiğimiz. Taktik maktik yok. Bam bam bam. Ama sonunda bam bam bize giriyor.

Akhisar, Denizli gibi takımlara diş geçiremiyoruz. Bunları yenmek için Falcao'ya ihtiyacımız yoktur herhalde? Ben diyorum, acaba hoca bir şeyleri yanlış mı yapıyor? Bu kadroyu kuran o. Ama geldiğinden beri performansımız çok düştü. Tam tersine, bir şeyleri değiştirdikçe performansımızın artması gerekmiyor mu?
sen de fırsat kolluyorsun her seferinde terim düşmanlığı yapacağım diye..millet gergin zaten..sonunda bam bam bize giriyor diyor..yahu 2 senedir sonunda biz şampiyon olduk ne bize girmiş bir açıklarmısın....performans istediğimiz seviyede değil buna bütün taraftar hem fikir..ama bir görelim gelecek haftaları daha ilk hafta oynandı ligte..

gelene kadar ne kadar f... yle başlayan kelimeler kullanmayalım. yeter gına geldi.

Sporcope

@sporcope

·
1d

SON DAKİKA | Savaş Çorlu: Ozornwafor ve Kostas’ın fesih işlemleri şu an sürüyor kulüpte. Falcao, KAP işlemi 19:05’e yetiştirilmeye çalışılıyor.

4

26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt