Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Bazı gazeteciler inadına Falcao ile GS anlaştı, hatta sözleşme bile imzalandı hazır yazıyor.

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış bir oyuncu, başka bir kulüple sözleşme nasıl imalayabiliyor?

6 ay kalsa anlarım da, kural falan mı değişti? Yoksa bizimle eğleniyor mu bu sözde muhabirler?

Diagne şuan ligin en iyi forvetidir . Adamın haraketletine ayar olup gönmeyin bukadar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama o sampiyonluk kutlamalarina katilmadiii..

Cok tuhaf taraftar kitlesine sahibiz gercekten..attigi penalti gollerini sayma yine acik ara gol krali olmus begenirsin begenmezsin ama cöp ilan edersen adama gülerler.denizli macinda en etkili diagne idi mac esnasinda forumda diagne ciksin babel forvete gecsin diyenleri gördük burda resmen, cok biliyolar futbolu diagne ciktiktan sonra gördük nekadar futbolu bildiklerini

Süleyman Rodop'u ciddiye alan var mı yahu hakikaten?

arkadaslar zaten fatih terim olmasa coktan bu yönetimin takkesi düsmüstü, yatip kalkip terime dua etsinler.
hasan istifa etti fatih terim veto etti.
bu yönetim neyi becerdi neyiyle gururlandik son zamanda hic hatirlamiyorum.
dolayisi ile yönetimin takimdaki hükmü SIFIR.
Yıllar sonra gelir gideri artıya çıkardı daha ne olsun??? Hiçbir yönetimin beceremediğiniz becerdi...

Yıllar sonra gelir gideri artıya çıkardı daha ne olsun??? Hiçbir yönetimin beceremediğiniz becerdi...
Ffp olmasa artıya çıkamazdık. Elimizdeki oyuncuları satarak oldu. Şimdi satacak pek oyuncu da kalmadı. Şampiyon olamadığımız an eksiye düşeriz direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt