Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reyiz çok kesin
Ama o sampiyonluk kutlamalarina katilmadiii..Diagne şuan ligin en iyi forvetidir . Adamın haraketletine ayar olup gönmeyin bukadar .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllar sonra gelir gideri artıya çıkardı daha ne olsun??? Hiçbir yönetimin beceremediğiniz becerdi...arkadaslar zaten fatih terim olmasa coktan bu yönetimin takkesi düsmüstü, yatip kalkip terime dua etsinler.
hasan istifa etti fatih terim veto etti.
bu yönetim neyi becerdi neyiyle gururlandik son zamanda hic hatirlamiyorum.
dolayisi ile yönetimin takimdaki hükmü SIFIR.
Sen kimsin00:31'de bir açıklama yapacağım az sabır.![]()
henüz biten bir şey yok, taraftarlarımız resmi organlarımızın duyurusu dışındaki iddialara itibar etmemesini rica ederiz.Yapacakları tek açıklama bu ya.
umut ne kafa topuna çıkar ne topa vurur boş kaleye tonla kaçırıyor tek vasfı hakeme itiraz cidden abartıyorsunAbartmıyorum umut buluttan daha yeteneksizini bulduk. Üstelik bu umutun çeyreği kadar bile mücadele etmiyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
45 gun ugrassam istedigim karıyı nikahıma alırım.45 gündür bitirilemeyen transfer sokmusum yildiz olmasina 45 gün uğraşsan tüm dünyayı alırsın la bu ne
Yabancı sayısını resmi olarak olması gereken sayıya indirmedikçe üstüne yeni transfer açıklamanın cezası var mıdır kulüpler adına? Belki öyle bir durumdur Falcao'nun ki.
Sen kimsin00:31'de bir açıklama yapacağım az sabır.![]()
Sen kimsin
Neyse tek saftirik ben değilmişim.Bu da iyi bir gelişme benim adıma :red:ben zeki uzundurukana inanıyorum falcao yarın özel jetle gelecektir
Ffp olmasa artıya çıkamazdık. Elimizdeki oyuncuları satarak oldu. Şimdi satacak pek oyuncu da kalmadı. Şampiyon olamadığımız an eksiye düşeriz direkt.Yıllar sonra gelir gideri artıya çıkardı daha ne olsun??? Hiçbir yönetimin beceremediğiniz becerdi...