- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Olur mu müridleri siper eder kendileriniFalcao gelmez ise Albayrak şerefiyle istifa etsin. Taraftarın gazını almak için yalan konuşup bu koca taraftarı kandırdığı için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu müridleri siper eder kendileriniFalcao gelmez ise Albayrak şerefiyle istifa etsin. Taraftarın gazını almak için yalan konuşup bu koca taraftarı kandırdığı için.
Ciddi misin emin değilim ama Petrov kalsın istiyoruz dedi. O da gerekeni yapacaktır zaten dedi.Bu arada beyler. Çok merakımdan soruyorum. Falcao’nun bugün kap gelmemesi dışında nasıl bir haber çıktı ? Birkaç saattir bakamıyorum. Özet geçebilecek birisi var mı rica etsem
Başkanları açıklama yaptı. Falcao şampiyonlar ligi istiyor ama bizimle de sözleşmesi var. Sözleşmesine saygı duymalı falan diyeBu arada beyler. Çok merakımdan soruyorum. Falcao’nun bugün kap gelmemesi dışında nasıl bir haber çıktı ? Birkaç saattir bakamıyorum. Özet geçebilecek birisi var mı rica etsem
Mesele Falcaonun gelmemesi değil 3 dönemdir çıkıp oyuncuyla anlaştık kulübüne teşekkür ederiz sonuç olumsuz Galatasaray dalga geçilecek yer değilSürekli aglayan bazı arkadaşlar giderek nöbeti okunmaz hale getirmeye başladı.
Bu nöbetin olayı ne? Farklı kaynakları bir araya toplamak, transfer haberlerini degerlendirmek, beraber sevinip uzulmek.
Risk olmasa heyecan da olmaz. Evet Falcao gelmeyebilir. Gelmezse de hayirlisi boyleymis diyip gecmeyi bilmek lazim.
Ama gelecek inşallah
Muslera
Mariano (Şener) Luyi(Marcao) Cahill Linnes(Naga-Emre)
Nzonzi(Topal)
Feg(Emre) Seri(Jimmy) Belhanda(Arda) Babel(Adem)
Falcao(Eleke)
4-5 oyuncu daha lazim, bizimkiler bozuk plak gibi Tuyo caliyor...
TAM OLARAK BUŞeffaf kulüp olacaktık Mustafa Cengiz öyle demişti. Her olayda resmi siteden anında açıklama yapan kulüp transferde dilini yutmuşa dönüyor. O kadar tepki var falcao transferi ile ilgili bir başlık at uzun uzun anlat yaşananları son gelişmeleri. Millet duyumcu peşinde koşmasın, millet size sövmesin.
haydi arkadaşlar ben yatar
sabah ola hayrola
haftaya salıya kadar kap gelmezkap gelecek nereye ?
hayır...Ali yavuz hala kadroda demi![]()
TamamBunu gidip kulüp başkanı ve başkan yardımcısına anlat istersen.
yok mu bi katarlı oyuncu apoyu almaya gönderelim. bakarsın diagneyi elinden alıp yollarlar geriye.
La Fontaine'den masallar..
yok mu bi katarlı oyuncu apoyu almaya gönderelim. bakarsın diagneyi elinden alıp yollarlar geriye.