Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bi şeyi de abartmayın be yabancı basında bile yazmayan kalmadı adamın kendisi cimbombom yazdı hala Albayrak yalan söylüyor istifa falan diyorlar he ulan.

Bu arada beyler. Çok merakımdan soruyorum. Falcao’nun bugün kap gelmemesi dışında nasıl bir haber çıktı ? Birkaç saattir bakamıyorum. Özet geçebilecek birisi var mı rica etsem
Başkanları açıklama yaptı. Falcao şampiyonlar ligi istiyor ama bizimle de sözleşmesi var. Sözleşmesine saygı duymalı falan diye

Sürekli aglayan bazı arkadaşlar giderek nöbeti okunmaz hale getirmeye başladı.

Bu nöbetin olayı ne? Farklı kaynakları bir araya toplamak, transfer haberlerini degerlendirmek, beraber sevinip uzulmek.

Risk olmasa heyecan da olmaz. Evet Falcao gelmeyebilir. Gelmezse de hayirlisi boyleymis diyip gecmeyi bilmek lazim.

Ama gelecek inşallah :)

Muslera

Mariano (Şener) Luyi(Marcao) Cahill Linnes(Naga-Emre)

Nzonzi(Topal)

Feg(Emre) Seri(Jimmy) Belhanda(Arda) Babel(Adem)

Falcao(Eleke)

4-5 oyuncu daha lazim, bizimkiler bozuk plak gibi Tuyo caliyor...
Mesele Falcaonun gelmemesi değil 3 dönemdir çıkıp oyuncuyla anlaştık kulübüne teşekkür ederiz sonuç olumsuz Galatasaray dalga geçilecek yer değil

Şeffaf kulüp olacaktık Mustafa Cengiz öyle demişti. Her olayda resmi siteden anında açıklama yapan kulüp transferde dilini yutmuşa dönüyor. O kadar tepki var falcao transferi ile ilgili bir başlık at uzun uzun anlat yaşananları son gelişmeleri. Millet duyumcu peşinde koşmasın, millet size sövmesin.
TAM OLARAK BU

2 ay once:

Galatasaray, Fernando'nun yanına Sevilla'da forma giyen Ever Banega'yı düşünüyor.

Sonuc:

EB4PSS1WsAY2SnB

He bu arada kimse kusura bakmasın. Emre Kaplan’ın götünü de bizim taraftar kaldırıyor. Geçen sene takım Akhisar maçı için İzmir’e geldiğinde Emre Kaplan ile herkes selfie çekilip kralsın ayağı çekiyordu. Falcao Albayrak fotoğrafını bile üstlenebilen bir adamdan bahsediyoruz. Bu adamın tweetlerinin altında öven mallar var. Pınar Argun bile daha iyi istihbarat sağlıyordu.

yok mu bi katarlı oyuncu apoyu almaya gönderelim. bakarsın diagneyi elinden alıp yollarlar geriye.

Falcao goy goyu da bittiğine göre artık kim kaldı piyasada kimi alabiliriz son 10 günde ona bakmak lazım. Falcao olayına da çok üzülmedim çünkü bu oyuncu profili ve oyun kurgusuyla gelseydi de bişey değişmezdi.

Insallah Arap takimlari 13 teklif edip biz 15 istemisiz haberleri yalandir.

La Fontaine'den masallar..

Masal falan anlatmıyorum. Şöyleki;
Kale : MUSLERA
Orta Saha Üçlüsü : NZONZİ-SERİ-BELHANDA
Defans Dörtlüsü : NAGATOMO-MARCAO-LIYİNDAMA-LİNNES (Mariano)
Kanatlar ve Forvet Hattı : BABEL-FEGHOULİ( Emre Mor)-FALCAO
Ayrıca ve çok çok önemli artı da Teknik Direktör : FATİH TERİM

Fener, Beşiktaş ve Başakşehir takımlarının bu kadro ile başa çıkma şansı sıfır. Kadroları ve Teknik Direktörleri tek tek kıyaslayın.
Saderce Trabzonspor bana göre bizimle belli noktalarda kıyaslanabilir bu sene.
Bek dinamizmi sorununa illaki Fatih Terim bir çözüm üretecektir.
11 gün var daha transferin bitmesine.
Ayrıca takım bir iki hafta içerisinde gerçek formuna ulaşacak.
Haa Şampiyonlar Ligi için yeterli m. Elbet değil. Zaten bu Mali koşul ve kısıtlamalarda bu hemen olabilecek bir şey değil. Asıl o Polyannacılık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt