Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitro işi güzel iş olmuş direk fesh ediledebilirdi ama ffp için paradan düşmüşüz

Mitroglou kiralanacak dediğim de burada bana "zaten kiralık nasıl kiralayacağız yiiiiaaa" diye atıp tutanlar vardı...

Çok şükür ki bildiklerimizi paylaşıyoruz...

Hani cagne-falcao işleri ne oldu? Yoktun ortalıkta Mitro kiralanınca mı çıktın piyasaya hiçbirinizin bir halt bildiği yok bırakın artık ego kasmayı

Hani cagne-falcao işleri ne oldu? Yoktun ortalıkta Mitro kiralanınca mı çıktın piyasaya hiçbirinizin bir halt bildiği yok bırakın artık ego kasmayı

EGO kasmaya ihtiyacım var mı ki güzel insan

Her zaman yazınca kötü oluyoruz

Zaman geçtikten sonra yazınca kötü oluyoruz

Sahi amacın EGO mu..

EGO kasmaya ihtiyacım var mı ki güzel insan

Her zaman yazınca kötü oluyoruz

Zaman geçtikten sonra yazınca kötü oluyoruz

Sahi amacın EGO mu..

Sırf senin için demiyorum artık baydı duyum işleri çıkmadıkça duyumlar insanlar sinir stres oluyor.. Kimseye kolpacı demek istemiyorum bu dönem öyle bir bilgi kirliliği var ki yöneticiler bile patlıyor.. Yetki bende olsa forumda duyum işini en azından bu dönem kapatırdım.. Yanlış anlaşıldıysam affola

bu yazacaklarım bilgi değil sadece tahmin. bence hala andre silva'yı istiyorlar ve transferde son günleri bekliyorlar.
transferini bir şekilde makul ücrete bitirmek istiyorlar.
tam rakamı bilmiyorum ama 2018-2019 sezonunda vissam ben yedder ile andre silva beraber çift forvet oynadılar.
ayrıca milan'da piatek ve leao gibi iki santrafor var.
silva yedek santrafor olarak baya lüks kalır.
velhasıl silva için bekleyecekleri düşünüyorum.
bizim yönetim azıcık akıllı olsa, silva'yı kiralamak için milan kulübüne başvururdu.
yani dümenden de olsa basına haber salıp, ortalığı karıştırırdım.

Gurrperi yazmis az once monaco basligina, haklı gibi, 50 gün olmus falcao haberleri cıkalı, hic entrika yapmadık 50 gündür ugrasiyoruz esek gibi

Az once bir taxi ye bindim baktim aspor dinliyor,takimi sordum fb dedi. Dedim iyi basladiniz ,tabi abi dedi bu sene biziz,uc transfer lazim kolarov,yedek forvet,gustavo. He he dedim gectim ucmus la bunlar gazisehiri yenince,cok iyi oldu bence.

Yenilgisiz ligi bitiririz diyenine şahit oldum taksici yine 3 oyuncu şartı koymuş :D

Alejandra Buitrago:” Hey Monaco! Kaptanımız Falcao’yu rahat bırakın ve istediği gibi Türkiye’ye gitsin. Biz de onu izlemek için yeni yerler keşfederiz.

EChxxJ4XoAIWjfb

EChxxKDX4AUvYz8

EChxxKTWsAUrWvZ

Değil Falcao'yu Monaco'yu almayan namerttir bundan sonra.

Valla Diagne olayında şu pozisyona geldikten sonra 1-2 milyon € zarara bakmayacaksın.

Seneye satarız hayali falan kurmayın bu adama birden CL'de oynayınca yetenek falan yüklenmeyecek veya astronomik teklifler gelmeyecek.

Aksine defoları daha çok ortaya çıkacak ve bence bu sene aldığımız tekliflerin çok daha altında teklif alacağız.

Zararın neresinden dönülse kardır ve yeteneksiz bir adama niye durduk yere 2.5 milyon € maaş ödeyelim ki.

Resmi açıklanan rakamlar 10 milyon € aldık diyor. 9.5 milyon € güzel teklif... Ver geç önümüze bakalım zaman kalamadı artık.

Diagne'yi 12'ye satacağına 9.5'a sat aradaki farkı da maaşa versinler. Hem kalan maaştan kurtul hem Diagne'nin sorumsuzluğunun taraftarı katil etmesine izin verme hem de 9.5 sıcak para iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt