- 20 Mayıs 2011
- 23.404
- 10.371
- 1.873
Mitro işi güzel iş olmuş direk fesh ediledebilirdi ama ffp için paradan düşmüşüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten bu nedir ya?
Mitroglou kiralanacak dediğim de burada bana "zaten kiralık nasıl kiralayacağız yiiiiaaa" diye atıp tutanlar vardı...
Çok şükür ki bildiklerimizi paylaşıyoruz...
Hani cagne-falcao işleri ne oldu? Yoktun ortalıkta Mitro kiralanınca mı çıktın piyasaya hiçbirinizin bir halt bildiği yok bırakın artık ego kasmayı
EGO kasmaya ihtiyacım var mı ki güzel insan
Her zaman yazınca kötü oluyoruz
Zaman geçtikten sonra yazınca kötü oluyoruz
Sahi amacın EGO mu..
Dusurdu,nasil kiraladığımız ffp ye borc olarak girip arttiriyor use,kiraya verdigimiz de ayni sekilde Ffp den dusuyor.Mitro dan gelen para FFP yi düsürdü mü düsürmedi mi?
Az once bir taxi ye bindim baktim aspor dinliyor,takimi sordum fb dedi. Dedim iyi basladiniz ,tabi abi dedi bu sene biziz,uc transfer lazim kolarov,yedek forvet,gustavo. He he dedim gectim ucmus la bunlar gazisehiri yenince,cok iyi oldu bence.
Alejandra Buitrago:” Hey Monaco! Kaptanımız Falcao’yu rahat bırakın ve istediği gibi Türkiye’ye gitsin. Biz de onu izlemek için yeni yerler keşfederiz.
![]()
![]()
![]()