Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
A.Albayrak : Monaço bascani adam değilmiş onu yemeğe cagirmistik aradum gelme dedum inşanna başca oyuncu bulacazz Calatasaray da transfer bitmez İ love you hozam...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyanın hiçbir yerinde 6 ay önce 13m euro verdirip aldırdığı forveti beğenmeyip falcaoyu isteyen teknik direktöre prim vermezler
yönetim yapması gerekeni yapıp fatih terimi göndermelidir
mehmet özcan için resmi hesap yalanladı zaten geciniz onu taylan antalyalıyı alırız alamazsak korkarım mehmet topal yaklasmaktaFalcao
Yedek santrafor
Mehmet özcan (hiç izlemedim)
Ahmet gurleyen (hiç izlemedim)
Gelmeli
Diagne gitmeli
Nerede kazandı?30 milyon euronun kaç kat fazlasını Galatasaray sayesinde kazandı..
tek forvetimiz var forvet denirse falcao ismine kim yok der nasıl bir kafa yaşıyorsun senneden,iftira mı attım yalan mı söyledim?
yapmıs olabilirlerde sürekli hayal kırıklıgı yarattıkları gercegini degistirmez bu9 transfer yaptılar !!!
Bu yaz doğmuş arkadaş, ya da yeni transfer etmişiz bazı sayfalardanBu yaz mı takip etmeye başladınız Galatasaray’ı ?
neden,iftira mı attım yalan mı söyledim?
Beyin Lens herhalde güle güle kullanbiz terimsporlu değil GALATASARAY'lıyız
1 eylüle kalmaz o 31 ağustosta sampıyonlar ligi listesini uefaya vermek gerekiyormusBaşta Falzao olmak üzere Tüm monaco kulübüna ve başkan petrova teşekkür ediyruk. Bizu çok cüzel ağırladular. Diagne ve Adem kardeşlerumuza, Erencan kardeşumuza cüveniyruk.
1 EYLÜL 2019
SAAT 23-59..
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Es es tarafı gs istiyor diyo pazarlık icin gelmiş olabilir yalanlamamehmet özcan için resmi hesap yalanladı zaten geciniz onu taylan antalyalıyı alırız alamazsak korkarım mehmet topal yaklasmakta
falcao yu alamazsak batsuayi haricinde chelseanın tranfer yasagı var kiralayamayabilirler. alacagımız kim var ya var mı ingiltereden alabileceğimiz futbolcu
Fatih Terim olmasa son 2 yılda ki sampiyonluklari ruyanda göremezdin gerçi kuş olma ihtimalin cok yüksek önceki mesajlardan ..biz terimsporlu değil GALATASARAY'lıyız