Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A.Albayrak : Monaço bascani adam değilmiş onu yemeğe cagirmistik aradum gelme dedum inşanna başca oyuncu bulacazz Calatasaray da transfer bitmez İ love you hozam...

dünyanın hiçbir yerinde 6 ay önce 13m euro verdirip aldırdığı forveti beğenmeyip falcaoyu isteyen teknik direktöre prim vermezler
yönetim yapması gerekeni yapıp fatih terimi göndermelidir

Peki Fatih Terim'in istediği forvetleri transfer edemeyip mecburiyetten Diagneye muhtaç bırakan yöneticiye ne yapmak gerek ?

Ingilizcesi bu kadar olan adamdan ne bekliyoruz yurt disi transferi mi? Bekle babam bekle alan gelecek dedi hatta 2 forvet alacaz dedi gecen sene.. hani nerde diye sorarlar adama..

neden,iftira mı attım yalan mı söyledim?

Fatih hocamiz gecen sezon canli yayinda yonetime posta koymus biridir 'elimizdeki kadro bu diyip'. Yonetim Fatih hocanin gazini almak zorunda kalmistir 2 forvet alacagiz diyip. Hoca ve yonetim transfer yönünden cok ters dustuler gecen sene. Bu Diagne ve Mitro hocanin ilk istegi olduguna kimse inanmaz.

ezkaza herifi alsak bile belki de seneye göndermeye çalışacağız.

ihtiyar oyuncularda bu risk her zaman var.

bakın mariano'nun durumu malum. aynı yaşta falcao ile. zaten takım da genel olarak yaşlı.

monaco'nun oyuncağı olmamız da cabası. bitsin artık bu süreç yahu. yemişim falcao'yu.

bir hızlı kanat bulalım yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt