Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tff mi dedi girin fb macında adamları dövün hakeme sövün diye.

mersin ordu macların da da mı tff dedi ?

dunya kupası fınallerınde bıle ne haklar yenıyor

hep hakkımız yenıyor ama son 10 sene heryerde bız varız

su mağduruz konusu cok sıktı. Birazda biz sebep oluyoruz.

son basaksehır macında bıle ortamı gerdık cunku lıgı futbol oynayan degıl psıkolojıyı yoneten kazanıyor. O dk sonrası zaten basaksehır cozuldu trıbunler ateslendı mac degıstı yoksa koca lıg ne oynadıkta sampıyon olduk ? tek deplasman macın yok ıyı oynadıgın

ıc saha kurtarmıstır ft yı de yonetımıde.

8 degıl 18 de olsa kapanır dedıgı gun sampıon olmustuk

bırazda kendımıze bakalım. gıt gıde antıpatik oluyoruz cunku. eskıden sevılmeyen bı fb vardı sımdı 17 onlar 1 biz. Ha cok mu umurumda degıl ama yınede aynaya bakmak lazım.
[/QUOT fblileri bizim dövdüğümüzü iddia etmek için hangi takım sempatizanı olunabilir acaba

Şöyleymiş renktaş: 2 tane genç var ellerinde, Jovetic sakat 4-5 ay daha. Slimani'yi yedek planlıyor. 2 as forvet istiyorlarmış
tek hedeflerı lıg avrupa kupası macları da yok

benım bıldıgım zaten adamlar bedava vermek ıstıyordu sonra bu fransaya davulla zurnayla gıdıs derken adamlar karizmasını kurtarma derdınde. Sonucta sozlesmelı futbolcusuyla verdık o pozu.

son gunlere yakın gelır ıcım rahat

ne demişim ki onu anlamadım

gerçekler degıl mı yazdıgım

tupcuyle ben mı poz verdım ?

maaş almıyor mu ?

onun dısında ne yazmısım ben yazında bılelım ? Tamam cok ıyı bı gs lıdır ama para karsılıgı bu ısı yapmaktadır bu kadar basıt. Gelıp bursa gs nın Atatürk'üdür falan demekte nedir.

ki iyi bi milliyetçidir öyle bi derdi falanda yok siz durup dururken bı sıfatlar bulma derdındesınız.

canaydın donemı bı cogunuz buralarda kufurler edıp ıstıfaya davet ettınız. Tupcuyle ımzalarken buralarda neler dedınız.

şimdi mi hocaya sevgınız depreşti

2 sene ust uste sampıyonluk degılde 2. olsak yıne boyle savunacak mıydınız ?

bırakın bu romantıklıgı. futbol mutbol yok ortada ıste
Ben 21 yıldır gsliyim hep hocanın arkasindayim o ölene kadar da oyle olacak. Ne senin gibi kuslara, ne sozde vizyonculara ne yabanci hocacilara fatih terimi yedirmicez. Simdi antuya geçebilirsin yallah

Kongrelerinde böğürüyorlardı ya bizi Fatih Terim kompleksinden kurtarın başganımmm diye..

Beynini sevdiklerim ya...

Böğürsenizde kıçınızı da yırtsanız da tarihinizde İmparatorun çeyreği edecek adam çıkaramamışsınız..

Allahın ezikleri fesatlığınızda boğulun

ne demişim ki onu anlamadım

gerçekler degıl mı yazdıgım

tupcuyle ben mı poz verdım ?

maaş almıyor mu ?

onun dısında ne yazmısım ben yazında bılelım ? Tamam cok ıyı bı gs lıdır ama para karsılıgı bu ısı yapmaktadır bu kadar basıt. Gelıp bursa gs nın Atatürk'üdür falan demekte nedir.

ki iyi bi milliyetçidir öyle bi derdi falanda yok siz durup dururken bı sıfatlar bulma derdındesınız.

canaydın donemı bı cogunuz buralarda kufurler edıp ıstıfaya davet ettınız. Tupcuyle ımzalarken buralarda neler dedınız.

şimdi mi hocaya sevgınız depreşti

2 sene ust uste sampıyonluk degılde 2. olsak yıne boyle savunacak mıydınız ?

bırakın bu romantıklıgı. futbol mutbol yok ortada ıste
beklediğin düzeyde futbol seyrettiğin bir sezon oldu mu acaba?

Nedense burada, sosyal medyada gördüğüm Galatasaray taraftarları hep akıl küpü. Falcao'da şöyle yapmaları lazımdı, Ozornwafor'da opsiyon olmamalıydı bilmem ne.
Arkadaşlar hiç kendinize demiyor musunuz; ben 20 yaşında, tek ticari deneyimi bakkaldan sigara almak olan bir bireyim. Bu adamlar herhalde bu işi benden iyi biliyorlardır. Demek ki bilmediğim şeyler var. Ama yok, her transferde karşındakine büyük kazık sokmamışsan başarısızsın.
Ama yooookkk. O zaman çıksın açıklama yapsın. E yaparsa da bu işler gizli yürütülür diyorsun? Yaptı Falcao açıklamasını anlaşmayı sağladı %99 bitti dedi. Seni de bilgilendirdi. Son adımda bir sorun çıkmış olabilir, sorun da olmayabilir belki bu akşam KAP gelebilir.
Ama yook olmuyorsa alternatiflere yönelsin. E bu sefer de bizim yönetim pazarlık yapmayı bilmiyor. X oyuncuya bu paraları vereceğimize Falcao'yu bekleyip bedava alsaydık ya?
BU YANGIN NEDEN? Görmüyor musun senin yaptığın yangın zarar veriyor. Diagne transferi senin yüzünden çıkmaza girdi. Yönetimi panik transfere zorluyorsun hata yaptıracaksın. Sakin ol, güvenip beklemekten başka çaren yok! Bu adamlar senin tepkini kesmek için milyonları Falcao transferine dökebilir, babalarının parası değil, nasılsa kimse de hesap soramaz, zorla Dursun Özbek yapmayın şu adamları sonra kahrını yine biz çekiyoruz.
Kadro büyük ölçüde kuruldu.Orta sahaya gerçekten çok kaliteli ve tecrübeli 3 isim katıldı. Rotasyonda iş yapacak birkaç isim alindi. Diagne seni öyle böyle bu sene götürebilir. Yok dediğin B plani Diagne olabilir.
Ben demiyorum ki hiç hataları yok. Elbette var ve oldukça büyük hatalar. Eleştiri konusunda taraftar gayet haklı. Ancak eleştirinin boyutu konusunda büyük sorun var.
Son olarak mesleğim avukatlık. Dilerseniz bi kaç prosedür halledip menejer lisansı alabilirim. Bu çok bilen arkadaşlar hadi birleşelim menejerlik şirketi kuralım, resmi işlemleri ben halledeyim siz de çok mu zor dediğiniz deli saçması işleri halledin. Diagne'yi 20 milyona Belhanda'yı 15 milyona okutun. Gelen parayla Icardi'yi kiralayın falan. Vallahi bir kuruş istemiyorum siz de zengin olun Galatasaray da kurtulsun.
İmzamı atarım. Biraz fazla tedirgin taraftar. Sosyal medyada transfer primcilerinin katkılarıyla kafası allak bullak ediliyor herkesin. Halbuki takip etmeseler belkide bu kadar büyük reaksiyonlar vermeyecekler. İlk hafta skoru da kötü olunca iyice coştu insanlar. Bu hafta Konya maçında net bir skor alınırsa %50 azalacaktır bu durum. Anlık yaşıyoruz.

Tüpçü diyor ya şaka gibi milli takım başına gitti adam görende kuşların başına gitti sanar şerefli bir görev için gitti yüzde olarak çok iyi galibiyet oranımız vardı sonra Arda Burak tayfası prim mevzusuna düştü ayıp yahu tüpçüyle foto çekinmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tek hedeflerı lıg avrupa kupası macları da yok

benım bıldıgım zaten adamlar bedava vermek ıstıyordu sonra bu fransaya davulla zurnayla gıdıs derken adamlar karizmasını kurtarma derdınde. Sonucta sozlesmelı futbolcusuyla verdık o pozu.

son gunlere yakın gelır ıcım rahat
Detayı bilemem, Nevzat'ın söylediklerini aktarıyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt