Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse takımdan uzay futbolu beklemiyor, diyoruz ki en azından takım sahada ne yaptığını bilsin rastgele oynamasın yani bunda idrak edilemeyecek ne var ya da neyini savunuyorsunuz anlamadım. Sizin yüzünüzden hocaya karşı daha fazla antipati oluşuyor.

Albayrak muhakkak monacoya giderken hayal etmiştir falcaoyu Türkiye’ye getiren adam olarak anılacağım diye ama bize gösterdi ki bir transfer nasıl yapılmaz yazık gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belkide bizde eksik olan ırmak kazuk Abimizdir. Sneijder transferindeki Cabası taktire şayandı
Sneijder’in evine tırmandı diye fake bir görsel dolaşıyordu hala aklımda... Gidip Fransa’da kamp yapıp bu transferi kovalayan birisi olsa çoktan kral olmuştu. Anca havaalanında arabaya mikrofon soksunlar

Diagne ve belhandayi satacaktik arkadas coooook buyuk hata yaptik

Birde falcao gelse bile

Falcao-diagne ikilisi ne arkadas

Clde oynuyoruz gezgin forvetimiz yok

Umut bullete salliyordunuz o gittiginden beri oyle forvet almadik

Ondan oncede elmander vardi

Falcao denilen şahsın şeref yoksunu kulübüyle yapılan görüşmeler bitti mi?Bitmediyse yönetim bir dakika dahi o koltukta oturmasın.2 ay dalga geçer gibi oyaladılar.

51150023_2077824745637028_4239396550407619461_n.webp

Üzerime alınmıyorum fakat bilgi olarak soruyorum bunu üye olduğum tarihten itibaren çok kez okudum cevap yazmadım fakat bunun ile ilgili üye olunurken stad da çekilmiş fotoğraf varsa eski bilet kombine falan gönderip direk kuş olmayan üye olabiliyor muyuz ? Bu yakıştırmalar hoş değil çünkü.
Üzerine alındığına göre sıkıntın var herhalde ben hepsi demedim çoğunluğu dedim. Berkay kuş demedim. 10 kişi varsa 7'si kuş boş boş konuşuyorlar sonra aman efendim bana nasıl kuş dersiniz diyorlar.

O konuda açıklamayı bu sabah yazdım.
Açıklamanı görmedim. Görmeme de gerek yok ayrıca klasik duyumcu açıklamaları olduğuna eminim. Sözüm meclisten dışarı aramızda ironiden anlamayan "kuş beyinli" biri varsa diye açıklama yapayım. Duyumcu trenine bindin, duyumun tutmadı. Amacın zaten taraftarı galeyana getirip kaos ortamı hazırlamaksa tebrik ederim başardın. He öyle değilse de, bugün tüm Galatasaray muhabirlerinin maruz kaldığı tepkiden nasibini almayacağını sanırım düşünmüyordun.

SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne ve belhandayi satacaktik arkadas coooook buyuk hata yaptik

Birde falcao gelse bile

Falcao-diagne ikilisi ne arkadas

Clde oynuyoruz gezgin forvetimiz yok

Umut bullete salliyordunuz o gittiginden beri oyle forvet almadik

Ondan oncede elmander vardi
Alexis sanchez nasıl olur sol forvete ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt