- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
prim yapanların sayısı 1000 e ulaşınca gelecekmiş falcaoserbay kasımpasdakı cagne gibi kafasına göre eğlenıyor işte![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prim yapanların sayısı 1000 e ulaşınca gelecekmiş falcaoserbay kasımpasdakı cagne gibi kafasına göre eğlenıyor işte![]()
Mert Çetin: "Fenerbahçe ve Galatasaray beni transfer etmek istedi. İki kulüpte Türkiye'nin en büyük camialarından. Beni istemeleri mutluluk vericiydi ama benim kararım Avrupa'da oynamaktı."Ya roma'dan merti kirala çok mu zor.
Çevirisi bu Lequipe'in
buna ımza atarım bende bunu dıyorum hep hatta ne dedım 8 degıl 18 de kapanır dedıgı gun sampıyon olduk bız cunku bu lıgde psıkolojı konusur. Eller ayaklar bırbırıne dolandı o gun
ama sunu dıyım 2. baskana var kayıtlarını kım sızdırdı ıse o donemde cıdden buyuk ıs cıkardı. O gunden sonra bı cok takımın ayarı daha beter bozuldu.
Hoca bu lıg duzenınde bıze lazım. Cıty kadrosunu hocasını getır bu lıgde futbol konusmuyor. Ama hedefımız avrupa ıste
Kralll keyifler nasilCok antu okuyorsun sanirim
Abdurrahime 2. Baskan diyen gslide ne biliyim :/

Real Madrid , İlhan Cav cav'ı madrid e getirmiş Geremi yi almak için..
Adamlar konuşuyormuş İlhan Cav cav da dil yok eliyle 5 yapıyormuş 5 milyon dolar..
Adamlar biraz yeyip içip yine 2.5 3,5 teklif ediyorlarmış tercüman çeviriyormuş İlhan Cav cav eliyle 5 yapıp rakıya devam ediyormuş..
En sonunda çok büyük baskı yapmışlar 4 demişler daha da yok yoksa sizi gönderecez burdan havaalanına..
İlhan cav cav 1 kalem istemiş birde büyük bi karton.. adamlar sattı galiba demişler..
Büyük bi 5 yazmış.. nitekim Geremi'yi 5 e satmış gelmişzamanın deli parası..
Dil transferde o kadar da çok önemli değil kardeşim.. işi bileceksin
Araplar lanet okumaya basladi monacoya xd