Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya roma'dan merti kirala çok mu zor.
Mert Çetin: "Fenerbahçe ve Galatasaray beni transfer etmek istedi. İki kulüpte Türkiye'nin en büyük camialarından. Beni istemeleri mutluluk vericiydi ama benim kararım Avrupa'da oynamaktı."

Gordugun gibi cok zor evet.

Lan konu nasıl hocaya geldi orayı kaçırdım.
Aptalca muhabbetlerden kaçalım bu herif olmasaydı son 2 senede şampiyonluk olmazdık belkide şu an fenerden kötü durumdaydık hatta belkide şu konuştuklarımızı bile konuşmuyor olurduk.

Son 2 yılda olanlar türk futbolunun seyrini değiştirdi emin olun.

Ha sadece terim effect mi tabiki hayır bu yönetimin payı çok büyük futbol-takım yönetimi konusunda tamam eyvallah yönettiler şu ana kadar falsomuz belli.
Transfer konusunda alıp satma konusunda beceriksiziz hoca ve yönetim artık şapkayı önüne alacak ve bu boku bizim mevcut yöneticiler yapamıyor menajer kucağında dans etmektense paralı sağlam bir sportif direktörle çalışmak zorundayız. Dünyanın öbür ucuna mı gidiyor Şırnak sınırında topçu mu keşfeder o kendini bağlar ama Scout ekibiyle nokta atışları yapacak biri olmalı. Yahu 2 milyon euro vermekten kaçıyoruz ama yıllık kaybımız belkide 10-20 milyon euro.

1566479653096.webp

ABDURZOMBI bi transferi de eline yuzune bulastirma be adam.

buna ımza atarım bende bunu dıyorum hep hatta ne dedım 8 degıl 18 de kapanır dedıgı gun sampıyon olduk bız cunku bu lıgde psıkolojı konusur. Eller ayaklar bırbırıne dolandı o gun

ama sunu dıyım 2. baskana var kayıtlarını kım sızdırdı ıse o donemde cıdden buyuk ıs cıkardı. O gunden sonra bı cok takımın ayarı daha beter bozuldu.

Hoca bu lıg duzenınde bıze lazım. Cıty kadrosunu hocasını getır bu lıgde futbol konusmuyor. Ama hedefımız avrupa ıste

Cok antu okuyorsun sanirim

Abdurrahime 2. Baskan diyen gslide ne biliyim :/

Real Madrid , İlhan Cav cav'ı madrid e getirmiş Geremi yi almak için..

Adamlar konuşuyormuş İlhan Cav cav da dil yok eliyle 5 yapıyormuş 5 milyon dolar..
Adamlar biraz yeyip içip yine 2.5 3,5 teklif ediyorlarmış tercüman çeviriyormuş İlhan Cav cav eliyle 5 yapıp rakıya devam ediyormuş..

En sonunda çok büyük baskı yapmışlar 4 demişler daha da yok yoksa sizi gönderecez burdan havaalanına..

İlhan cav cav 1 kalem istemiş birde büyük bi karton.. adamlar sattı galiba demişler..

Büyük bi 5 yazmış.. nitekim Geremi'yi 5 e satmış gelmiş :) zamanın deli parası..

Dil transferde o kadar da çok önemli değil kardeşim.. işi bileceksin

20 sene önceki olay ile bugünün alakasi yok. Ayrica Apo isi de bilmiyor.

Ulan bu Monaco nasıl bir takım ? herifler başına gelen her boku hak ediyor inşallah geçen sene yarım bıraktığınız işi tamamlar da küme düşersiniz ...

Şimdi bu lavuk monaco sezona kötü girdi Falcao ile toparlanmak istiyo vs vs...

Başka takıma gitmek isteyen adamdan takımı toparlama bekliyosun...lan bu amatör takımda bile olmaz...bu adamdan bize fayda gelmez derler orda bile keserler biletini...

Oldu ya kaldı Falcao...sen adamın istediğini yapmadın o da performans göstermedi kasıtlı olarak...e ne olucak boş yere o sezonun parasını verip adamdan da faydalanamamış olacaksın...basit ve düz mantık...

Topçu tehlikelidir ya istediklerini vereceksin ya da kestirip atacaksın...bu iki yoldan başka yol yok...ha sana der ki "ben tamam gitmeyeyim ama bonus para isterim" onu verir kalmasını sağlarsın...sonuçta yine topçunun dediği olmuş olur yani aynı hesaba çıkar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt