Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger butun takimlar once bir pozisyonu doldurmadan o pozisyonun oyuncularini satmazken, biz neden aksini yapariz? Biri lutfen bana anlatsin bunun nedenini.

Tamam Mitrouglu iyi bir performans sergileyemedi ancak elimizdeki iki forvetten biri idi. Kimse bana Babel forvet demesin.

Ayrica Galatasaray iyi oldugu donemlerde kadrosunda hep 3 tane iyi forvet bulundurmustur.

Sanirim bu adamlar Djagne yi de satip seneye forvetsiz girmemize neden olacaklar.

Benim tahminen Diagneyi elden cikaramadiklari icin Falcao isini agir dan aliyorlar, cünkü kendileri de biliyor Falcao gelirse Diagne yedek kalacak ve 13 milyon ödedikleri adamin degeri kat kat düsecek bunun altindan kalkamiyacaklari icinde Falcao ha bügün ha yarin diye oyaliyorlar taraftari

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle transfer taktiğimi olur arkadaş...
Herkes el birliğiyle Cagneyi itin poposuna sokup sokup çıkardı...
Sonra Falcao için Cagnenin yüksek bedelle satılmasını bekle...

Diagne'yi sat . Batshuayi + Aboubakar'ı kirala . Mehmet Özcan'ı satın al . Kalan parayı da devre arası potansiyelli adamlarla değerlendir bence çok zor değil .

monaco 1 sene daha falcao yu bırakmak istemiyor. oyuncu gelmek istiyor ama profesyonel de bir adam. kötü bir şekilde ayrılmak istemez tabi ki. buüyük bir transfer ve monaco nun inadı tek etken. ben bu transferde alan olayı kadar kulupte suç bulmuyorum. tabii b planında umarım başka adamlkar vardır bir falcao olmasada. ben hala falcaonun geleceğine inanıyorum ama mutlaka bir tane de yedek yabancı forvet alınmalı.

Bazende komplo teorisi geliyor aklıma:
Türkiyenin en büyük taraftar grubunu Falcaoyla, Alanla, Modesteyle meşgul edip arka planda meclisten kanun ve kararmı geçiriyorlar acaba...

Albayrakı Severim ve floryada olması gerektiğini savunurum ama transfer işi ve gelecek hele bu tür üst seviye transfer meselesi birkaç gömlek büyük geldi ona yani.

Zorlamanın anlamı yok işte. Kendisini ama saha önemlisi kulübü küçük düşürmenin ne lüzumu var ya elaleme.

Benim tahminen Diagneyi elden cikaramadiklari icin Falcao isini agir dan aliyorlar, cünkü kendileri de biliyor Falcao gelirse Diagne yedek kalacak ve 13 milyon ödedikleri adamin degeri kat kat düsecek bunun altindan kalkamiyacaklari icinde Falcao ha bügün ha yarin diye oyaliyorlar taraftari

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış düşünüyorsun. Aspor’daki Zeki’ye göre Falcao bir saate özel uçakla Atatürk Havaalanına inecek ve akşama yöneticilerle Etiler’de bir et lokantasında yemek yiyecek. Sonra İstanbul’un güzide otellerinden birinde kalacak ve yarın da görkemli bir törenle taraftara tanıtılacak.

Sent from my iPad using Tapatalk

bence gelecek biraz daha sabır bu iş buraya kadar gelmişken dönmez. ahmet bulut ve mendes pirana gibidir paranın kokusunu almışken bırakmazlarrr

monaco falcaoyu ya hiç vermeyecek ya da trasnferin son günü verecek.. ben artık falcaonun geleceğini düşünmüyorum.. eğer cagne satılırsa geçen sezonki gibi forvetsiz başlayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt