Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Show yapmaya gelince fırsatı kaçırmıyorlar şimdi suspus olmuş hepsi albayrak cik konuş bir iki kelam et monaco başkanı konuşuyor..

Zamanımıza yazık çıkın gezin hava alın hapsetmeyin kendinizi bu şaşkınlar için kimse bana galatasaray kulübü profesyonelce yönetiliyor demesin kasimpasanin forvetinden başka her gittiği forvet transferinden eli boş döndüler dünyaya rezil oluyoruz yeter

gelecekte lig başladı bu hafta 2.maça çıkıyoruz ne yapalım 3 ay sonra gelen adamı ya gelecekse gelsin bırakmıyorlarsa biz ilgilenmeyi bırakalım

En azından millet kap beklemiyor.benim kafam rahat açıkcası

Bu sene deplasman maclarina gitmeyi planliyordum clde

Vazgectim hayatta gitmem

Haftaya çarşambaya kadar Andre Silva Monaco’ya gider. Falcao’yu da bırakırlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao gelirse şu an 14 yabancı var takımda
Diagne kalırsa
Beklerden en azından birini değiştirip yedek stoper ve orta saha takviyeleri yapmalıyız
Ama FFP dengesini kimle kuracağız bilmiyorum

Buna göre, PSV N.V. Kulübü Şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

nasil bu sonuca varmis kestirmek guc.

Buna göre, PSV N.V. Kulübü Şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

nasil bu sonuca varmis kestirmek guc.
PSV bize niye öldüyor diye sorarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt