Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse´yi ikinci forvet olarak net olarak isterim. Bize macin ikinci yarilari icin, önde gittigimiz maclarda gol arayacak kontr atak golcüsü lazim. 2 senedir bekliyorum böyle bir forvet.

İyi ama Anadolu takımlarının yabancı sattığı yok ki dışarıya? Paso Türk pazarlıyorlar. İşte onlar için değişen bir şey olmayacak aslında. Pazarlayacakları Türkleri bize pazarlayacaklar. Bizim bir yerimize kaçacak paralar. Onlar yine bulacak paralarını. Gerçekten merak ettim Anadolu takımları en son ne zaman büyük paralara transfer geliri elde ettiler? Ben hatırlamıyorum. Merih falan var sadece Alanya gönderdi. O da zorunlu satışı kullanıp sattığı için pek bir şey kazanamadı. Resmen adamnların satışları düştü son yıllarda. Onlar da bunu görüyor ve istemiyor bu kadar yabancıyı. Vedat'ı veya Deniz'i cidden 10 milyona satabilirlerdi büyüklere mesela. Ama satamadılar yabancı sınırının çokluğundan.
Hocam nasil yok bir sürü yabanci var dışarı giden hadi onu gectim sirf bize Diagne Donk gibi yabancilari sattilar düşük paraya alıp. Bedavaya Babel i aldilar 2.5 a arabistana sattilar kasimpasa zamani.

Bugün Doukara Arabistana gitti mesela. Yine 1 ay önce Malatya Aleksic i 4m a satti. Trezeguet 10m a gitti. Alanya uruguayli cocugu satti bu sene mesela.

Yine geçen sene Malatya 2 yabancidan 3.5m kaldırdı. Aksihar 34 yasindaki Seleznov dan bile para kazandi. Bursa ekong u satti 3.5m a.

Yani say say bitmez ve bu adamlarin çoğu cok düşük maliyetlere geldi. Hem takima katki verdi hem para kazandirdi.

Önceden ne olurdu Türk oyuncu kendini 4 maça saklardı. Büyüklere karşı iyi oynarsa herkesin dibi düşerdi. Simdi adamlar 6-8 arasi pozisyon için kapışıyorlar mali acıdan hem para gelsin hem adamlara teklif gelsin diye.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Mark van Bommel: "Kadromuzda olmayan bazı özellikler, kaliteler, Kostas Mitroglou ile birlikte geldi. Çok sert, güçlü fiziğe sahip, topu iyi saklıyor, akıllı ve gol atmayı biliyor."

:crushed: :crushed:

Cange'yi de verek size fırsatçı golcü , havadan yerden ne bulursa çakar , tam bir penaltı alma canavarı üstelik sudan ucuz 13 milyoncuk

Niasse kiralık değil bonservissiz bile verebilirler o derece nefret ettirmiş kendinden

Diagne'ye kardeş geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt