Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1566552549718.webp

Güzel çalışma

Konyaspor 3 yildizli Logomuzu paylasmis

Ulan Bu Ülkede Varys herkes Galatasarayin kötülügünü düsünüyor yemin ediyorum

Emine Bulut’un videosu neden dolaşımdan kaldırılmıyor artık? Dün geceden beri Twitter’da onlarca videosunu şikayet edip kaldırttım. Bu devlet herşeyi görüp refleks veriyor da buna da versin artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maignan (24)

Zeki (22) - Fonte (35) - Djalo (19) - Bradaric (19)

Soumare (20)

Ikone (21) - Yazici (22) - R.Sanches (22) - Bamba (23)

Osimhen (20)

Muthis bir kadro kurdular. Ozellikle Bradaric ve Osimhen'i bir yere not edin.

Ofansif ve goze hos gelen bir futbol oynatan bir hocalari var. Lille bu sezon da izlenir.​
Kalecileri Maignan mı Osimhen mi?

Emine Bulut’un videosu neden dolaşımdan kaldırılmıyor artık? Dün geceden beri Twitter’da onlarca videosunu şikayet edip kaldırttım. Bu devlet herşeyi görüp refleks veriyor da buna da versin artık

Bu tarz canilikleri normalleştirmeye , insanları alıştırmaya çalışıyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nöbette gelen giden olmayacak belli oldu yenisini acalim artik,

Sadece video degilki kadinin cesedinin fotograflari cikti. Adam olmaz bizden

Olay ne?

Ekli dosyayı görüntüle 57454

Millet FM oynuyor forumda. Su katkilari gelse bizde Benchten yapsa rahat bir sekilde sampiyon oluruz. Bunun daha Falcao su var ve Ben halen Diagenenin satilmasi halinde bir Onyekuru tarzi kanat oyuncusu gelecegini düsünüyorum
Mevlut almak demek ONYEKURU tarzında hızlı kanat forvete yabancıdan hakkından yer açmak demek acaba kimi alabiliriz merak ediyorum şahsen ingiltere takımlarından olabilir kulübünün kullanmadığı bir isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt