Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan hani bjk batıyordu adamlar yine bi ton para harcamış
Bizimkiler yanlış logo paylaştı diye yapmışlar. Tam ergen işleriKonyaspor 3 yildizli Logomuzu paylasmis
Ulan Bu Ülkede Varys herkes Galatasarayin kötülügünü düsünüyor yemin ediyorum
Monaconun 6-7 forveti var bisey yok biz 3 forvet isteyince aauuuwwww3 forveti napacaz
Koymak farz olduBizimkiler yanlış logo paylaştı diye yapmışlar. Tam ergen işleri
Bu bjk yalnız harbi batar fiko taraftar korkusundan gömmüş parayı
Aykut hocamın hedefi 30 dakika gol yememekmiş bakalımKoymak farz oldu
Ben bu kadar takılan biri değilim kafam rahat. Düzenim bellidir üstelik 3te yatar 6da kalkarımewt renktas osura osura uyuyoz biz
Club Regista bu tasarım konusunda çok başarılı
Kalecileri Maignan mı Osimhen mi?Maignan (24)
Zeki (22) - Fonte (35) - Djalo (19) - Bradaric (19)
Soumare (20)
Ikone (21) - Yazici (22) - R.Sanches (22) - Bamba (23)
Osimhen (20)
Muthis bir kadro kurdular. Ozellikle Bradaric ve Osimhen'i bir yere not edin.
Ofansif ve goze hos gelen bir futbol oynatan bir hocalari var. Lille bu sezon da izlenir.
Aykut hocamın hedefi 30 dakika gol yememekmiş bakalım
Emine Bulut’un videosu neden dolaşımdan kaldırılmıyor artık? Dün geceden beri Twitter’da onlarca videosunu şikayet edip kaldırttım. Bu devlet herşeyi görüp refleks veriyor da buna da versin artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece video degilki kadinin cesedinin fotograflari cikti. Adam olmaz bizdenEmine Bulut’un videosu neden dolaşımdan kaldırılmıyor artık? Dün geceden beri Twitter’da onlarca videosunu şikayet edip kaldırttım. Bu devlet herşeyi görüp refleks veriyor da buna da versin artık
Olay ne?Emine Bulut’un videosu neden dolaşımdan kaldırılmıyor artık? Dün geceden beri Twitter’da onlarca videosunu şikayet edip kaldırttım. Bu devlet herşeyi görüp refleks veriyor da buna da versin artık
Erken bir gol bulursak Bu maç farka gidecektir eminim
4-1 lik bir skor bekliyorum
Goller:
Babel
Luyindama
Belhanda
Donk
Belhanda yok seriye gol attır bir de emre mor atsın elin değmişken 5-0 iyidirErken bir gol bulursak Bu maç farka gidecektir eminim
4-1 lik bir skor bekliyorum
Goller:
Babel
Luyindama
Belhanda
Donk
Mevlut almak demek ONYEKURU tarzında hızlı kanat forvete yabancıdan hakkından yer açmak demek acaba kimi alabiliriz merak ediyorum şahsen ingiltere takımlarından olabilir kulübünün kullanmadığı bir isimEkli dosyayı görüntüle 57454
Millet FM oynuyor forumda. Su katkilari gelse bizde Benchten yapsa rahat bir sekilde sampiyon oluruz. Bunun daha Falcao su var ve Ben halen Diagenenin satilmasi halinde bir Onyekuru tarzi kanat oyuncusu gelecegini düsünüyorum