- 6 Eylül 2014
- 93.942
- 64.730
- 4.608
tipine kamis soktugum. robben mi zidane mi umut bulut mu belli degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ve diagne çok iyi olur forvette. Sadece vedat muric i övenler daha forvet almadıLeonardo Jardim: « Radamel #Falcao, ayrılmak istiyor olsa bile, hazır olduğunda bizimle maçlara, istekle çıkacaktır. Oynamıyor çünkü sakatlığı var. 2 yıldır düzenli olarak kendisinin ayrılacağına dair haberler çıkıyor fakat o profesyonelliğini korudu ve çalışmaya devam etti. » https://t.co/GhzBrcSkf4
selamın aleykum.
gelişmeleri sormaya mahal yok sanırım.
Gecmis olsun. Verelimmi kirimiziyi?Slm.
Hapisten çıktk çok şükür.
Gereksiz bir ceza yedim.
GSC yönetimini kınıyorum.
Ben adamların bu zihniyettte olduğunu biliyordum..Defalarca yazdım yine yazıyorum.. Bunların zihniyeti bizde para bol boşu boşuna taraftarın tepkisini çekmemize gerek yok..Bonservis için ben bunların oyun oynadığını düşünmüyorum.. Adamların bir ton forveti oldu ve para sıkıntısı yok bunlarda..Falcao'nun bizimle bir sene daha kontratı var katkı verirse verir yoksa gelecek sezon gider modundalar ama Falcao'nun onlardaki bu inancı kırması gerekiyordu. Cimbombom yazarak değil veya Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek değil..Devam edersem altyapıda oynarım dese ne yapacak Jardim.. Bazıları diyecek ki Falcao gibi bir profesyonel bunu yapmaz.. İyide Monaco gitmek isteyen adamı tutuyor her türlü kaypaklığı yapıyor Falcao neden işi yokuşa sürmüyor..Leonardo Jardim: « Radamel #Falcao, ayrılmak istiyor olsa bile, hazır olduğunda bizimle maçlara, istekle çıkacaktır. Oynamıyor çünkü sakatlığı var. 2 yıldır düzenli olarak kendisinin ayrılacağına dair haberler çıkıyor fakat o profesyonelliğini korudu ve çalışmaya devam etti. » https://t.co/GhzBrcSkf4
Abi bence bu iş artık çok net ya
Başkanları kalacak o profesyonel dedi
Hocaları maçlara çıkınca motive olacak kalacak diyor
Bugün antrenmanlara da başladı
Bence bu iş sonuçlanmadı.
1-2 saat önce sakat o yüzden kadroda yok diyor teknik direktörü.Sonra sakatlığı tamamen atlattı antrenmana katıldı diye açıklama yapıyor kulübü.Normal bi durum olsa sakatlığı geçti ama maç eksiği var ondan kadroda yok derdi kelaynak.Falcao antrenmanda yer alıyor ama sakatlığı var diye maç kadrosunda yok. Böyle bir çelişki olabilir mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi bence bu iş artık çok net ya
Başkanları kalacak o profesyonel dedi
Hocaları maçlara çıkınca motive olacak kalacak diyor
Bugün antrenmanlara da başladı
Bence bu iş sonuçlanmadı.
Falcao antrenmanda yer alıyor ama sakatlığı var diye maç kadrosunda yok. Böyle bir çelişki olabilir mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta oynayacakları Nimes kendilerinden kötü ve içerde oynuyorlar bir şekilde kazanırlar artık.
Şu açıklama kesin geldiğinin göstergesi. Ama işi boka sürüp öyle vericekler. Monaco buraya geldiği an feci şeyler yapılmalı