Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetmedi mi bu falcao olayi? Adamlar bırakmıyor. Transfer sezonu bitiyor. Alın bir forvet artık.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leonardo Jardim: « Radamel #Falcao, ayrılmak istiyor olsa bile, hazır olduğunda bizimle maçlara, istekle çıkacaktır. Oynamıyor çünkü sakatlığı var. 2 yıldır düzenli olarak kendisinin ayrılacağına dair haberler çıkıyor fakat o profesyonelliğini korudu ve çalışmaya devam etti. » https://t.co/GhzBrcSkf4
Falcao ve diagne çok iyi olur forvette. Sadece vedat muric i övenler daha forvet almadı

Les dernières nouvelles de l'infirmerie monégasque à deux jours de la réception de Nîmes pour la troisième journée de Ligue 1. Dimanche 15h00.
Willem Geubbels poursuit sa rééducation.

Radamel Falcao est en réathlétisation. Stevan Jovetic poursuit sa réathlétisation.

Benjamin Henrichs est en entraînement adapté. Danijel Subasic poursuit un entraînement adapté.

Pietro Pellegri a repris avec le groupe.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Monegasque revirinden en son haberler, Ligue'nin üçüncü günü Nîmes'in resepsiyonundan iki gün önce 1. Pazar 15:00.
Willem Geubbels rehabilitasyonuna devam ediyor.

Radamel Falcao yeniden eğitiliyor. Stevan Jovetic yeniden dinlenmeye devam ediyor.

Benjamin Henrichs uyarlanmış eğitimde. Danijel Subasiç uyarlanmış bir eğitim sürdürüyor.

Pietro Pellegri grupla birlikte devraldı.

selamın aleykum.
gelişmeleri sormaya mahal yok sanırım.
images.webp

Leonardo Jardim: « Radamel #Falcao, ayrılmak istiyor olsa bile, hazır olduğunda bizimle maçlara, istekle çıkacaktır. Oynamıyor çünkü sakatlığı var. 2 yıldır düzenli olarak kendisinin ayrılacağına dair haberler çıkıyor fakat o profesyonelliğini korudu ve çalışmaya devam etti. » https://t.co/GhzBrcSkf4
Ben adamların bu zihniyettte olduğunu biliyordum..Defalarca yazdım yine yazıyorum.. Bunların zihniyeti bizde para bol boşu boşuna taraftarın tepkisini çekmemize gerek yok..Bonservis için ben bunların oyun oynadığını düşünmüyorum.. Adamların bir ton forveti oldu ve para sıkıntısı yok bunlarda..Falcao'nun bizimle bir sene daha kontratı var katkı verirse verir yoksa gelecek sezon gider modundalar ama Falcao'nun onlardaki bu inancı kırması gerekiyordu. Cimbombom yazarak değil veya Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek değil..Devam edersem altyapıda oynarım dese ne yapacak Jardim.. Bazıları diyecek ki Falcao gibi bir profesyonel bunu yapmaz.. İyide Monaco gitmek isteyen adamı tutuyor her türlü kaypaklığı yapıyor Falcao neden işi yokuşa sürmüyor..

Abi bence bu iş artık çok net ya

Başkanları kalacak o profesyonel dedi

Hocaları maçlara çıkınca motive olacak kalacak diyor

Bugün antrenmanlara da başladı

Bence bu iş sonuçlanmadı.

Oyuncusunu muhteşem pazarlıyorlar yalnız. Bizim sneijder'ı nasıl hale soktuğumuzu bir düşünün. Para koparmak için çingene pazarlığına bir tek bizim kulüpler girer sanıyordum fransanın çingenesi daha beter çıktı

Falcao antrenmanda yer alıyor ama sakatlığı var diye maç kadrosunda yok. Böyle bir çelişki olabilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1-2 saat önce sakat o yüzden kadroda yok diyor teknik direktörü.Sonra sakatlığı tamamen atlattı antrenmana katıldı diye açıklama yapıyor kulübü.Normal bi durum olsa sakatlığı geçti ama maç eksiği var ondan kadroda yok derdi kelaynak.

Abi bence bu iş artık çok net ya

Başkanları kalacak o profesyonel dedi

Hocaları maçlara çıkınca motive olacak kalacak diyor

Bugün antrenmanlara da başladı

Bence bu iş sonuçlanmadı.

antrenmanlara çıkması yasal zorunluluk. istemese de kulübe imza attığı sürece göndermiyoruz dediği sürece çık dediğinde çıkmak zorunda.

Falcao antrenmanda yer alıyor ama sakatlığı var diye maç kadrosunda yok. Böyle bir çelişki olabilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maça çok az süre var 2 gün sonra maç. Adam daha yeni antrenmana başladı tabi maça çıkamaz ne çelişkisi var bunda? Bayadır sakat olan bugün ancak antrenmana çıkan adam nasıl pazar maça çıksın ne çelişkisi bu?

Abi artık çelişki melişki her olaydan olumlu bir şey çıkarma falan ben çok yoruldum siz yorulmadınız mı?

takımın hocası ve başkanı açık açık kalacak maçlara çıkacak gitmek istese bile o profesyonel falan diyorlar.

Bu adamlar salak mı neden kalmayacak oyuncu için böyle konuşsunlar. Bu iş bitmiş artık. Olmaz bu transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt