Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınmasaydı ve şampiyon olmasaydık ;

Devre arasında en azından verip alsaydın 12 milyon euro, zaten o rakam da boşa gitti, şimdi 35-40 milyon euro CL gelirinden mahrum olmazdık. Bizi forvetsiz şampiyonluktan eden yönetime hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasaray'da? :mad:

Bu arada; yönetimden birilerinin arkadaşlarının servetine servet katmak için bilerek, isteyerek Galatasaray'ın parasının peşkeş çekildiğini iddia edenler bunları ispatlamazlarsa haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz insanlardır. Eksiksiz ve tamamı olacak şekilde. Haysiyetsiz ve şerefsiz olmadıklarına eminim. İftira atacak kadar onursuz da değildirler diye düşünüyorum. Elinizdeki belgelerle en kısa zamanda mahkemeye gidip bunu ispatlayacak kadar sözünüzün eri bir babayiğit olduğunuzu göstermeniz de Galatasaray'ımızın hayrına olacaktır.Bu tip iddialarda bulunan herkesin ne kadar onurlu birer insan olduklarını bilerek her birini destekliyorum.

Memleket muz cumhuriyeti sanarak gaza gelmeyin çok. Bin iyli dimik istimidim izir dilirim derken bulursunuz kendinizi.
Ya arkadaş bırakın şu saçma yorumları Başak sıçtı 11 puana çıkaracağı farkı çıkaramadı son 8 hafta daha da sıçtı da şampiyon olduk. İyice balık hafızalı olduk. Diagne mi şampiyon yaptı bizi? Kabul edin artık yönetim sıçtı sıvadı transferde yaz ve devre arası. Diagne de biz taraftarlar ölümü görüp sıtmayla bayram ettik resmen kendisini aldık diye çünkü yine forvet alamıcaklar diye düşünüyorduk. Yönetim diagneyi almasaydı da cl gelirinden olsaymışız. Biz değildik sanki geçen sene 9 doğuran. Cengiz yönetimi başarılır çok konuda ama forvet transferinde 3 dönemdir sıçma rekoru kırıyor. Ulan sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer deyimi de mi duymadınız inşallah yanıltırlar çünkü hala bu kadar andaval olabileceklerini sanmıyorum.

Hayal dünyasında mı yaşıyosun sen rüşvetçi rantçı diye bir şey demedim sana da soru sordum paralı asker misin diye kaşıntın kanıtı.Psikolojik sorunların olduğunu varsayıp üzerine gitmiyorum.

Bin iyli dimik istimidim 'e çok hızlı geldin babayiğit.

gt-1558613059.jpg

Pazar gunu le combat continue

Ntvspor'un yeri gerçekten çok belli oluyor yalnız..
Ilk seneleri zaten efsaneydi ama daha sonraki senelerinde bile bir standart vardı..
Şu a spor,trt spor gibi kanalların hali gerçekten içler acısı...

Ya transfermiş yok yönetim bırakın ya biz Galatasarayiz ikinci bir tuttuğumuz takım yok diğerleri gibi değiliz bu sene kardeşlerim tam destek hepimiz bir beraberlik içinde olmalıyız.Falcao için mi sevdik bu kulübü renklere aşığım ben.Samiyende geceleri yattım senelerce be.Ne mutluluk ki Galatasarayliyim be😛
Samiyenin hangi koltuğunda yattın kardeş belki komşu çıkarız?

Bi falcao koskoca kulubu ne hallere soktu. Fenerbahce tarihte bize böyle kötülük yapmadi

Yalnız hocanın açık antrenmana kadar bir şey demeyip muhabirler antrenmana gelince yüzlerine sen sen sen demesi kral hareket.

Bin iyli dimik istimidim 'e çok hızlı geldin babayiğit.

Dünkü yorumlarınla bambaşka bir profil çizerken bugün ikili tartışmalara giren itici bir hale bürünmüşsün.. Dostane yazıyorum girme herkesle ikili diyaloğa hiç gerek yok boşa birbirinizi geriyorsunuz.. Şu dönemlerde sağ duyulu konuşmalara ihtiyacımız var

Sevilla belki Dabburu geri hemen postalamayi düsünüyormus. Ona teklif yapalim o zaman. En kötü ihtimal onu almaya gidip Albayrak Diagneyi orda birakip gelir.

Bu muhabirler falcao konusundan dolayı tekmeyi yedi galiba.

Sürekli şekilde falcao şu gün saatte gelecek yalanları ile taraftar ile dalga geçti bunlar prim kazanmak adına.

Erman hocada her boka burnunu sokmasın konuyla hâkim değil ise. Sıf orada çalışıyor diye avukatlığı ama soyunuyor boş boş

Ya arkadaş bırakın şu saçma yorumları Başak sıçtı 11 puana çıkaracağı farkı çıkaramadı son 8 hafta daha da sıçtı da şampiyon olduk. İyice balık hafızalı olduk. Diagne mi şampiyon yaptı bizi? Kabul edin artık yönetim sıçtı sıvadı transferde yaz ve devre arası. Diagne de biz taraftarlar ölümü görüp sıtmayla bayram ettik resmen kendisini aldık diye çünkü yine forvet alamıcaklar diye düşünüyorduk. Yönetim diagneyi almasaydı da cl gelirinden olsaymışız. Biz değildik sanki geçen sene 9 doğuran. Cengiz yönetimi başarılır çok konuda ama forvet transferinde 3 dönemdir sıçma rekoru kırıyor. Ulan sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer deyimi de mi duymadınız inşallah yanıltırlar çünkü hala bu kadar andaval olabileceklerini sanmıyorum.

Birileri sıçmazsa şampiyon olan o oluyor genelde. Diagne seni şampiyon yaptı evet. Yönetim forvet konusunda başarısız katılıyorum zaten. Bütün taraftarlar Diagne alınsın diyordu, alınmayabilirdi ama yılana da sarılmadık 20 gollü oyuncuyu aldık ve algı Alan olmadı ama Diagne de yeter şeklinde idi.

9 doğurduk doğru. Baya büyük bir güruhla mücadele etmek zorunda kaldık. Yönetim satışlarda başarısızdır. Ben bu şekilde bakıyorum ki ortak noktalarımız da var. Ama Diagne alınmasa ve forvetsiz bırakılsaydık şampiyon falan olamazdık burası kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt