Barış Karayel
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2017
- 655
- 415
- 663
Ya arkadaş bırakın şu saçma yorumları Başak sıçtı 11 puana çıkaracağı farkı çıkaramadı son 8 hafta daha da sıçtı da şampiyon olduk. İyice balık hafızalı olduk. Diagne mi şampiyon yaptı bizi? Kabul edin artık yönetim sıçtı sıvadı transferde yaz ve devre arası. Diagne de biz taraftarlar ölümü görüp sıtmayla bayram ettik resmen kendisini aldık diye çünkü yine forvet alamıcaklar diye düşünüyorduk. Yönetim diagneyi almasaydı da cl gelirinden olsaymışız. Biz değildik sanki geçen sene 9 doğuran. Cengiz yönetimi başarılır çok konuda ama forvet transferinde 3 dönemdir sıçma rekoru kırıyor. Ulan sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer deyimi de mi duymadınız inşallah yanıltırlar çünkü hala bu kadar andaval olabileceklerini sanmıyorum.Alınmasaydı ve şampiyon olmasaydık ;
Devre arasında en azından verip alsaydın 12 milyon euro, zaten o rakam da boşa gitti, şimdi 35-40 milyon euro CL gelirinden mahrum olmazdık. Bizi forvetsiz şampiyonluktan eden yönetime hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasaray'da?
Bu arada; yönetimden birilerinin arkadaşlarının servetine servet katmak için bilerek, isteyerek Galatasaray'ın parasının peşkeş çekildiğini iddia edenler bunları ispatlamazlarsa haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz insanlardır. Eksiksiz ve tamamı olacak şekilde. Haysiyetsiz ve şerefsiz olmadıklarına eminim. İftira atacak kadar onursuz da değildirler diye düşünüyorum. Elinizdeki belgelerle en kısa zamanda mahkemeye gidip bunu ispatlayacak kadar sözünüzün eri bir babayiğit olduğunuzu göstermeniz de Galatasaray'ımızın hayrına olacaktır.Bu tip iddialarda bulunan herkesin ne kadar onurlu birer insan olduklarını bilerek her birini destekliyorum.
Memleket muz cumhuriyeti sanarak gaza gelmeyin çok. Bin iyli dimik istimidim izir dilirim derken bulursunuz kendinizi.